Conferinţa Judeţeană PSD Giurgiu: Am făcut-o şi pe asta!

IMG_2371Cei 339 de delegaţi din tot judeţul, prezenţi la conferinţa judeţeană de alegeri a PSD Giurgiu, desfăşurată joi, 13 septembrie, au ales preşedintele organizaţiei, preşedintele executiv şi 17 vicepreşedinţi. Niculae Bădălău a fost singurul candidat pentru funcţia de preşedinte, Marian Mina pentru preşedinte executiv, 19 candidaţi pentru funcţia de vicepreşedinte.
Numele candidaţilor aleşi vicepreşedinţi ai organizaţiei judeţene PSD Giurgiu sunt:
Marciu Cristian
Elena Dinu
Stoica Constantin
Cătălin Corbea
Măhălean Adrian
Manea Silvian
Cazacu Silviu
Trăistaru Daniel
Niţu Ion
Preda Dumitru
Nidelea Florin
Tudor Florea
Mototolea Florin
Bălan Marian
Marica Ciprian
Rusu Daniel
Pătuleanu Marian
Aurelia Dobre şi Alexandru Păun au avut ghinionul să fie ultimii pe lista de candidaţi… nu au fost aleşi.
IMG_2408Invitaţi la conferinţă, vicepremierul Paul Stănescu, fostul premier Mihai Tudose, Adrian Tuţuianu, preşedinte PSD Dâmboviţa, Codrin Ştefănescu, secretar al partidului, au transmis un semnal de unitate pentru continuarea programului de guvernare, prin care PSD a câştigat alegerile parlamentare din 2016
Aceleaşi mesaje de bună înţelegere şi colaborare au fost transmise şi de către colegii de alianţă de la ALDE, prin vocea preşedintelui organizaţiei judeţene, Toma Petcu.

2PS: Detaliile de culise şi adevărurile neromanţate despre alegerilor din PSD Giurgiu, cine ce vrea, ce posturi din deconcentrate sunt negociate, ce „doamnă” blondă , fostă PDL-istă si lideră a   Ligii Masonice feminine din Giurgiu, a ajuns să numescă directorii în instituţii, cine sunt primarii care joacă la două capete şi care sunt nemulţumirile acestora, săptămâna viitoare. Bonus: Cum, după ce a semnat un contract de asfaltare cu o anumită firmă, un primar a ajuns vicepreşedinte ” Mergi cu George dincolo, va înţelegeţi voi! „- rezultatul, a ieşit o curea de asfalt. Altul, caută facturi prin oraş, pentru lucrări prin PNDL, realizate pe persoana fizică, pentru o şcoală renovată. Urmează!


Publicat  :  septembrie 14, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare