Conducerea Consiliului Judeţean Giurgiu sprijină proiectele în domeniul cercetării medicale

sanimed

Miercuri, 24.04.2019, a avut loc, la Giurgiu, şedinţa Grupului Comun de Lucru pentru Agricultură Giurgiu – Ruse.
Dezbaterea a avut ca temă fabricarea mediilor de cultură pentru laboratoarele de microbiologie şi a fost urmată de o vizită la fabrica de medicamente Sanimed Internaţional din Călugăreni, judeţul Giurgiu.
Vicepreşedintele Lucian Corozel a propus ca directorul Centrului de cercetări pentru tehnologii avansate SC Sanimed Internaţional SRL, Marian Angheloiu, să fie membru permanent al Grupului Comun de Lucru în domeniul Agriculturii Giurgiu – Ruse.
De asemenea, vicepreşedintele i-a promis acestuia că în perioada imediat următoare va fi analizat Planul de dezvoltare al judeţului şi se vor pune bazele unui proiect transfrontalier în domeniul cercetării medicale.
“Cercetarea în domeniul medical e un deziderat major al conducerii Consiliului Judeţean Giurgiu, alături de dezvoltarea sistemului medical. Am reuşit, după cum ştiţi, să modernizăm câteva dintre secţiile Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu şi să le dotăm cu aparatura de ultima generaţie. Mai avem însă o serie de proiecte în implementare în domeniul sanitar.
Ne dorim să implementăm şi un proiect în domeniul cercetării medicale”, a declarat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu Lucian Corozel.
SC SANIMED INTERNAŢIONAL IMPEX SRL este o companie tânără şi dinamică, cu personal bine pregătit, cu vastă experienţă în domeniul cercetării, producţiei şi comercializării produselor bacteriologice de înaltă calitate, în special a reactivilor de diagnostic în vitro.
Printre cei 1800 de clienţi ai SC SANIMED INTERNAŢIONAL IMPEX SRL, se numără: spitale ( în special cele de TBC), institute de cercetare, autorităţi publice de sănătate şi veterinare, ferme de animale şi companii de procesare a alimentelor, clinici şi laboratoare private, industria farmaceutică şi cosmetică.
Produsele SANIMED INTERNAŢIONAL IMPEX SRL au piaţă de desfacere şi în Republica Moldova şi în Polonia.

Sursa foto: Vasile Arcanu


Publicat  :  aprilie 25, 2019

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare