Comunicat de presă APIA – Centrul Județean Giurgiu 

apia

APIA – Centrul Județean Giurgiu informează că, începând cu data de 2 decembrie și până în prezent, au fost autorizați pentru efectuarea plăților regulare aferente anului de cerere 2019, un număr de 11406 fermieri (ceea ce reprezintă 95 % din numărul fermierilor eligibili la plata regulară) cu suma totală de 55.067.099,17 lei .
Prin daruire, perseverenta si profesionalism, colectivul nostru a reusit si in acest an sa se situeze pe primul loc pe tara, asigurand cel mai mare procent in autorizarea dosarelor depuse de fermierii giurgiuveni.
Plățile se vor derula în același ritm susținut, astfel încât toți beneficiarii să primească în timp util banii cuveniți.
Reamintim faptul că, în Campania 2019, s-au primit  12179 cereri unice de plată, pentru o suprafață totală de 191.142,92 ha.
Aceste rezultate demonstrează că APIA Giurgiu şi-a atins obiectivele principale si anume: îmbunătăţirea raporturilor cu fermierii giurgiuveni și autorizarea la plata în avans a unui procent de 94% (din fermierii eligibili pentru plata în avans).
Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, directorul executiv Mariana Carmen MIRON URITU,  împreună cu întreg colectivul APIA Giurgiu, adresează pe această cale fermierilor giurgiuveni, colaboratorilor mass-media și instituțiilor partenere, multă sănătate, prosperitate și împliniri! LA MULȚI ANI!


Publicat  :  decembrie 24, 2019

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare