Comuna Singureni continuă la primărie cu Marian Pătuleanu şi echipa PSD la Consiliul judeţean!

Patuleanu+ Mina 1Sute de locuitori ai comunei Singureni s-au aflat la sfârşitul săptămânii trecute alături de actualul şi viitorul primar al comunei, Marian Pătuleanu, într-o acţiune de campanie electorală la care au mai participat: deputatul Marian Mina- candidatul PSD Giurgiu pentru funcţia de preşedinte al Consiliului judeţean, deputatul Cristina Elena Dinu, precum şi candidaţii PSD Giurgiu pentru funcţia de consilieri judeţeni.
A fost demonstrată din nou susţinerea şi aprecierea de care se bucură primarul Marian Pătuleanu, care va câştiga fără emoţii un nou mandat la alegerile locale din 9 iunie:Patuleanu+ Mina 2
” Îl felicit pe primarul social-democrat Marian Pătuleanu pentru că ştie să fie un om între oameni şi pentru că a reuşit să câştige, prin toate realizările sale, aprecierea cetăţenilor!
Ieri, am participat, alături de colegii mei din echipa PSD Giurgiu şi de zeci de susţinători din Singureni la un marş electoral, am stat de vorbă cu locuitorii comunei despre noile investiţii ce vor fi realizate în satele lor şi le mulţumesc tuturor pentru cum ne-au primit, pentru susţinere şi încredere!
Mult succes, domnule primar Marian Pătuleanu! ” a declarat Marian Mina, candidatul PSD Giurgiu pentru funcţia de preşedinte al Consiliului judeţean.

Mina-Patuleanu-Cristina Elena Dinu” Singureni- alege continuitatea!
Primarul PSD Marian Pătuleanu se bucură de susţinerea comunităţii sale, lucru demonstrat inclusiv ieri, când am mers, alături de echipa de campanie a PSD Giurgiu, pe străzile din Singureni şi satele arondate, împreună cu peste 400 de locuitori ai comunei.
Realizările, precum şi noile proiecte ale administraţiei PSD din Singureni, reprezintă garanţia obţinerii unui nou mandat pentru Marian Pătuleanu şi echipa sa.
Mult succes, vă suntem alături, domnule Primar! ” a completat deputatul PSD, Cristina Elena Dinu.Singureni - general

Material comandat de Partidul Social Democrat – PSD Giurgiu, realizat de VisionMaster Press, CUI Mandatar Financiar 21240002
Executat de SC. Actual Media Press SRL – portal: www.giurgiupesurse.ro


Publicat  :  mai 21, 2024

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare