„Comuna Prundu este cea mai modernă comună din judeţ ca urmare a muncii lui Cătălin Corbea nu a lui Marin Anton!”

catalin Corbea urmare

Este aproape unanim recunoscut faptul că în ultimii 6 ani comuna Prundu este localitatea din judeţul Giurgiu care a cunoscut cea mai spectaculoasă dezvoltare. Străzile arată impecabil, aproape toate sunt asfaltate sau urmează a fi asfaltate în perioada următoare, comuna este plină de trandafiri şi panseluţe plantate de către primărie, au fost înfiinţate numeroase societăţi comerciale şi au fost accesaţi cei mai mulţi bani europeni. Modul în care această localitate arata în prezent a fost în ultimii ani un model pentru mulţi primari, care şi-au propus să aducă şi comunele lor la nivelul comunei Prundu.

Trebuie însă să spunem şi faptul că, odată cu laudele pentru primarul Cătălin Corbea, apărea aproape inevitabil şi replica: „Dacă este omul lui Anton, cum să nu facă atâtea lucruri, doar i-au dat Anton şi Elena Udrea atâţia bani…”.
Plecând de la această idee, vom încerca, împreună cu primarul Cătălin Corbea, să lămurim cât se susţine şi cât nu această afirmaţie:

„Cătălin Corbea, omul lui Anton”

„Atunci când Anton a venit preşedinte la PDL Giurgiu, subliniez, cu ajutorul voturilor de la Prundu şi de la Comana, că altfel nu era niciodată preşedinte în faţa lui Bogdan Cantaragiu, în Prundu mai mult de jumătate dintre lucrurile frumoase făcute aici erau realizate. Da, Bogdan Cantaragiu a ajutat primarii PDL, trebuie să recunosc asta şi a făcut-o mult mai mult decât s-a lăudat Marin Anton că a făcut-o. Comuna Prundu este cea mai modernă comună din judeţ ca urmare a muncii lui Cătălin Corbea nu a lui Marin Anton.

Ce să vă mai spun? În campania electorală pentru alegerile parlamentare din 2012, Anton a avut măcar bunul simţ să-mi ceară voie să spună în campania electorală ca realizările de la Prundu şi de la Comana îi aparţin şi o să sprijine şi ceilalţi primari să facă acelaşi lucru. Cum i-a ajutat pe ceilalţi primari este echivalent cu ceea ce spune că a făcut la Prundu, adică un zero barat”.

Câte firme are Cătălin Corbea!

Mai mult de 22 de societăţi comerciale aflate sub controlul său direct, proiecte cu finanţare europeană derulate doar prin firmele familiei Corbea, sunt alte acuze aduse primarului comunei Prundu.
Să vedem care este punctul său de vedere referitor la toate aceste subiecte:

„Toate proiectele pe care familia mea le-a desfăşurat pe fonduri europene au fost realizate doar de soţia, fratele meu şi copii mei, nu alţi interpuşi, cum se spune. Sunt proiecte de care ştiu şi eu, dar este munca lor acolo, au primit finanţare doar în urma unui drastic proces de verificare. Nimeni nu a dat bani europeni la Prundu, că este Cătălin Corbea primar. Cine crede acest lucru nu ştie nimic despre cât de strictă este legislaţia europeană în acest domeniu. Nu ştiu de unde a fost scoasă cifra aceasta de 22 de societăţi, probabil a fost asimilată toată activitatea comercială din comună cu numele meu.

Este adevărat că în Prundu sunt foarte multe proiecte europene în derulare, în diverse domenii: textile, prestări servicii în agricultură, ferme de subzistenţă. Singurul meu merit este că am încurajat şi îndrumat locuitorii să meargă către acest domeniu, în rest este doar meritul lor. Eu îmi doresc să fie cât mai multe astfel de iniţiative, indiferent că îi place său nu-i place lui Marin Anton.”

Va urma


Publicat  :  iulie 16, 2014

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare