Comuna Adunaţii Copăceni: La Jana Şi Geta, Cooperativă Agricolă Pur Românească!

Cooperativa agricola Adunatii Copaceni

Cunoscuţi pentru hărnicia lor,pentru tradiţia în cultivarea legumelor şi florilor, fermierii din comuna Adunaţii Copăceni au de acum un sprijin important pentru valorificarea produselor lor prin înfiinţarea unei Cooperative Agricole în care acţionar majoritar este primăria Adunaţii Copăceni.
Mai multe amănunte despre acesta iniţiativă binevenită sunt prezentate de către Daniel Cezar Rusu, primarul Comunei Adunaţii Copăceni, pe pagina personală de socializare:

„Pentru a veni în sprijinul membrilor comunității, am înființat o societate comercială cu rol de cooperativă, în care Primăria este asociat majoritar, cu scopul principal de a prelua produsele cultivate de cetățeni, de a construi depozit logistic și de a construi de asemenea o fabrică de procesare legume.  Prin intermediul acestei cooperative, producătorii locali vor beneficia de acces facil la programe de susținere, formare și resurse care îi vor ajuta să-și îmbunătățească afacerile și să ridice calitatea produselor lor. Acest lucru nu doar că sprijină economia locală, ci ne permite să ne bucurăm de produse de cea mai înaltă calitate, direct de la sursă.
De ce este important acest demers? În primul rând, ne consolidăm comunitatea prin sprijinirea producătorilor noștri locali și din alte localități, oferindu-le șansa de a-și duce afacerile la nivelul următor. În al doilea rând, veniturile generate prin această cooperativă se întorc în localitatea noastră sub formă de proiecte comunitare, infrastructură îmbunătățită și servicii publice mai bune.
Îmi propun ca această cooperativă să devină cel mai important operator economic din acest domeniu, din țară.”


Publicat  :  august 31, 2023

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare