Ciprian Alexandru, preşedintele USR Giurgiu: Luni s-a derulat un nou episod din serialul „Politicienii giurgiuveni, mândria ţării”!

ciprian alexandruDacă în decembrie PNL-ul urla că baronul PSD intră în arest, astăzi PSD-ul se bucură că Beianu este acuzat de câteva fapte penale. Mâine va fi altcineva, probabil câțiva primari, unii PSD, alții PNL, însă singurii pierzători sunt doar giurgiuvenii. g4 mediaAşa cum vă spuneam și la arestarea lui Bădălău, nu vă bucurați că Îl ia pe unul la puşcărie pentru că dacă vă uitați pe lângă el, în PNL vine altul la fel. De 33 de ani giurgiuvenii îi votează tot pe aceiași pnl-isti galbeni și psd-isti roșii și se miră că suntem ultimul judeţ din ţară. Avem primari cu 4 clase, politicieni cu facultăți fantomă terminate pe la 40 de ani, concursuri pe post trucate, pe alocuri dascăli semianalfabeţi şi sperăm ca aceştia să ne conducă pe direcţia înainte.
Ehhh, dragii mei giurgiuveni timpul trece și noi ne scăldăm în mediocritate pentru că votul nostru cu speranța de mai bine în loc să ne însenineze viitorul ni-l aruncă pe la DNA.
Din sărăcia morală și economică nu ne va scoate nimeni. Noi suntem singurii responsabili să ieșim din mocirla în care suntem, măcar copiii noștri, acum cu bagajele făcute să plece, să poată spera că își vor creşte copiii în comunități moderne aşa cum sunt prin Timiș, Cluj etc.
Rușine PNL, rușine PSD pentru ce ați făcut cu judeţul ăsta bogat și frumos!
P.S. Mai jos aveți o poză sugestiva pentru situația noastră. Nu este Ucraina după vreun bombardament, este DJ 411, Singureni-Iepuresti.singureni iepuresti


Publicat  :  martie 14, 2023

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare