Ciprian Alexandru, preşedinte USR Giurgiu: Marsul de sambata, 16 septembrie 2023, o dovada ca giurgiuvenilor le pasa si se pot mobiliza cand vor!

protest incinerator 1Am ramas placut surprins de atitudinea giurgiuvenilor de la marsul pe care l-am organizat sambata, a fost cel mai consistent protest de dupa Revolutie(din estimarile Jandarmeriei au fost 300 de participanti).protest incinerator 2
Atat prezenta cat si atitudinea cetatenilor au demonstrat ca suntem uniti si ne putem mobiliza cand problemele intradevar ne coplesesc. As spune ca putin cam tarziu, dar e un inceput.
Nu sunt persoana care sa arunce cu pietre, tocmai de aceea nu am voi referi la latura politica, insa trebuie sa ne tinem de obiectiv, acela de a opri incineratorul.
Suntin in continuare, si am fost primul care a spus asta in spatiul public, ca solutia este la Ministrul Sanatatii, Rafila. El este singurul care poate debloca situatia. Restul incercarilor sunt doar de a ne preface sa ne straduim. Hotararea consiliului local inca nu a primit viza de legalitate de la Institutia Prefectului, de la DSP si APM nu mai avem nicio informatie oficiala.
Se incearca aruncarea atentiei catre Ministerul Mediului din Bulgaria, insa nu plecam dupa fenta.
Legat de imlicarea civica, aveti mai jos 2 numere semnificative:
-1000 semnaturi ale petitiei online
https://www.petitieonline.com/spune_stop_incineratorului…
-aprox 1000 de semnaturi ale petitiei pe hartie.
Rescrieti ordinal MS nr. 1257 din aprilie 2023, pe care l-ati emis tocmai ca sa faceti loc legal incineratorului!!!


Publicat  :  septembrie 18, 2023

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare