Ciprian Alexandru, preşedinte USR Giurgiu- Comunicat de Presă

ciprian alexandru

În urma conferinţei de presă susţinută de către AUR Giurgiu joi, 14 septembrie, în cadrul căreia preşedintele filialei municipale a etichetat lupta giurgiuvenilor contra Incineratorului ca fiind “un teatru ieftin” USR Giurgiu îşi exprimă regretul că astfel de partide există în judeţul nostru.
Halucinantul epitet lipit pe mişcarea de protest şi pe eforturile tuturor giurgiuvenilor este dovada faptului că aceşti “giurgiuveni” nu pot ieşi din luptă politică şi văd în orice demers, chiar şi civic, o ocazie de a capitaliza voturi.
Dacă aveţi răbdarea să urmăriţi conferinţa lor de presă vă veţi da seama că declaraţiile lor se ciocnesc în fiecare minut, coerenţa lipseşte şi vorbesc doar din cărţile scrise de Putin, sponsorul lor.
Este încă o dovadă că extremiştii din AUR nu au niciun principiu, nu au nicio preocupare pentru oameni, singura grijă a lor este cum să mai păcălească nişte români.
Salut poziţiile celor 2 partide mari (PSD şi PNL) de a se alătura protestului meu şi sunt convins că doar uniţi ne vom putea apără oraşul de riscurile asupra sănătăţii.

Ciprian Alexandru,
Preşedinte USR Giurgiu


Publicat  :  septembrie 14, 2023

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare