Cine sunt cei care îi poartă sâmbetele primarului din Izvoarele!

alin (2)

La doar o săptămână după reţinerea de către DNA a primarului de la Izvoarele Alin Stanciu, cei despre care spuneam că au instituit o atmosferă de teroare în comună, prin plângerile şi memoriile trimise la tot ce însemna instituţie ale statului, au crezut că sunt pregătiţi pentru asaltul final, înlocuirea viceprimarului Silviu Cazacu. Nu au reuşit, propunerea lor, Galaman Costel, singurul proprietar de cârciumă şi magazin în satul Petru Rareş nu a reuşit să adune nici voturile celor care l-au propus.

Vineri, 3 octombrie, cei doi lideri ai ” Revoluţiei” de la Izvoarele, Cristi Bogdanescu şi Aurel Boianu, au avut o întâlnire de aproximativ o oră în parcarea din faţă de la Moll Giurgiu.
Sâmbătă, 4 octombrie, în jurul orei 18, logodnica lui Alin Stanciu, Elena Chican, împreună cu fratele său Bogdan, se îndreptau cu maşina spre Giurgiu, atent filaţi pe tot parcursul drumului de către Aurel Boianu. Coincidenţe? Cu siguranta,nu!


Publicat  :  octombrie 7, 2014

Related Articles

Un comentariu

  1. 007

    Pai de cand i-a lasat Alin fara pamantul pe care il aveau ilegal si din care huzureau sant turbati.Atentie Pantelica,cu actele la apa cum stai,ai nenorocit o comuna si te-ai facut om,vine vremea sa platesti. Fainosul,pogonaru,militianul si pantelica sant cancerul comunei.

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare