Cine ridică sabia, de sabie va pieri!

mustateaIsus a zis: ” Petre, nu ridică sabia! Cine ridică sabia, de sabie va pieri!”, Mustatea a ridicat sabia în 2013 împotriva lui Lucian Iliescu şi se pare că de aceea sabie va pieri.
Lucian Iliescu refuza să preia conducerea campaniei electorale a PNL la Giurgiu, îl lasă încă odată pe Vasile Mustățea să se umple de ridicol, îi prevesteşte un scor electoral undeva în jur de 12 %.

Corect, acesta este procentul maxim pe care îl poate obţine în acest moment un PNL rămas doar cu 4 primari. Atunci va veni şi ziua bilanţului pentru actualul preşedinte al PNL Giurgiu, este momentul pe care l-a amanat pe cât a putut, deşi este evident şi inevitabil.
După alegerile prezidenţiale, indiferent de rezultate, vor fi numeroase mişcări pe scenă politică giurgiuveană, poziţionări şi repoziţionare în pregătirea alegerilor locale din 2016.

Cu certitudine Lucian Iliescu va reveni la conducerea organizaţiei PNL Giurgiu, în echipă cu Dumitru Beianu, care va fi şi candidatul PNL la preşedinţia Consiliului judeţean. Urmează să li se alăture şi cel care va candida la primărie din partea PNL, dar aceasta undeva în primăvara anului viitor. Cât despre Vasile Mustatea acesta îşi poate pregăti liniştit dosarul de pensionare.


Publicat  :  octombrie 7, 2014

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare