Cine îl înlocuieşte pe Mihnea Boerescu la Consiliul Judeţean

Ion RacaruSe anunţă o luptă dură în PNL Giurgiu pentru ocuparea postului de consilier judeţean rămas vacant în urma demisiei consilierului Mihnea Boerescu, care se află în arest la domiciliu fiind acuzat de cămătărie.
În mod normal, dacă ar fi respectată lista de candidaturi depusă în 2016, postul îi revine lui Adrian Chiran, politician cu experienţă şi vechime în PNL.
Numai că, în acest moment, relaţia acestuia cu Marin Anton este destul de rece, după o confruntare care a avut în urmă cu aproximativ 6 luni. Adrian Chiran i-a reproşat preşedintelui PNL că nu şi-a respectat promisiunile, fapt pentru care nu a mai participat la şedinţele de partid.
Surse din PNL spun că, pentru aceste motive, Marin Anton ar intenţiona să trimită un alt liberal la Consiliul Judeţean. Următoarele nume aflate pe listă sunt scoase din calcul, şanse la postul de consilier având Ion Răcaru, de la Adunaţii Copăceni şi Dana Danciu, preşedinta organizaţiei judeţene de femei. Săptămâna trecută, preferatul preşedintelui PNL era Ion Răcaru.


Publicat  :  ianuarie 22, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare