Cel mai important proiect din domeniul sănătății al Consiliului Județean Giurgiu a intrat în linie dreaptă

marian minaAşa cum a declarat încă de la preluarea mandatului, modernizarea sistemului de sănătate din Giurgiu este principala prioritate a preşedintelui Consiliului Judeţean, Marian Mina.
În cadrul unei recente conferinţe de presă, Marian Mina a prezentat ultimele proiecte care urmăresc reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţe Giurgiu:

” La Consiliul Judeţean o întreagă echipă lucrează pentru a pregăti documentaţia pentru intrarea Spitalului Judeţean la finanţare pe Compania Naţională de Investiţii. Este cel mai important proiect din ultimii ani. Avem în vedere reabilitarea, modernizarea şi dotarea spitalului la standarde europene. Pe data de 5 decembrie vom depune toată documentaţia pentru acest proiect.

Şi Unitatea de Primiri Urgente beneficiază de un proiect de 1,5 milioane euro, pentru extindere, reabilitare şi dotare.
Zilele acestea, am primit o adresă de la Ministerul Sănătăţii prin care este arătată disponibilitatea pentru achiziţionarea de aparatura medicală de către Spitalul Judeţean. Sunt multe proiecte în acest domeniu al sănătăţii, care este prioritatea mea numărul unu.”, a mai declarat Marian Mina, preşedintele Consiliului Judeţea


Publicat  :  noiembrie 27, 2017

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare