Ce firmă va câştiga licitaţia pentru serviciul de catering de la DGASPC!

10409195_10202311767235211_4255195352719254981_n

Timp de aproximativ 6 ani, Direcţia Generală de asistenţă socială şi protecţia copilului Giurgiu a derulat un contract pentru servicii de catering cu S.C. SUNNY S.R.L. În ultimii ani, valoare contractului era de aproximativ 2 miliarde de lei lunar, reprezentând contravaloare pentru hrana pe care această firmă o livră pentru asistații din centrele din subordinea DGASPC.
În dată de 31 decembrie 2014 contractul a expirat, acesta fiind prelungit pentru o lună de zile, timp necesar pentru organizarea unei noi licitaţii.
Licitaţia urmează să aibă loc în dată de 15 ianuarie, la aceasta fiind înscrise mai multe firme.
Lucrul care ne-a atras atenţia la această licitaţie este faptul că, înainte de susţinerea licitaţiei, toată lumea vorbeşte despre firma care urmează să fie câştigătoare.
Deja, mai mulţi dintre angajaţii de la căsuţele de tip familial, în momentul în care primesc hrană zilnică întreabă: ” Sunteţi de la Casa Stefany, nu?”
Este vorba despre restaurantul fostului primar de la Putineiu, Fane Gâdea, unul dintre oamenii de încredere ai fostului primar Lucian Iliescu, devenit între timp un apropiat al preşedintelui Consiliului judeţean, Vasile Mustatea.
Pentru a forţa mâna preşedintelui Consiliului judetan, a fost lansat zvonul că deja contractul îi aparţine lui Fane Gâdea, că i-a fost promis.
Numai că, legist aşa cum îl cunoaşte toată lumea, Vasile Mustatea a întocmit un caiet de sarcini, în conformitate cu legea, iar cerinţele din caietul de sarcini nu sunt nici pe departe îndeplinite de firma fostului primar de la Putineiu. Iar, orice încercare de „lobby”, s-a lovit de refuzul preşedintelui Consiliului judeţean.
Am încercat să găsim anunţul pentru această licitaţie pe site-ul Consiliului judeţean. Nimic. Am încercat pe internet, pe site-urile specializate, din nou, nu am găsit nici un anunţ de achiziţii..
O tăcere, ce nu prevesteşte nimic bun, despre unul dintre cele mai importante contracte publice din Giurgiu: 25 de miliarde de lei anual.


Publicat  :  ianuarie 8, 2015

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare