Ce au negociat astăzi Marin Anton şi Nicolae Florian?

PNL-pro-bonoEste posibilă o revenire a lui Nicolae Florian în PNL, pentru o nouă candidatură la primăria Giurgiu. Pentru moment, Floricel spune că nu este interesat de acest lucru.
Întâmplător, ori nu, Nicolae Florian a avut astăzi o întâlnire cu preşedintele PNL Giurgiu, Marin Anton. Acesta a avut loc la sera lui Marian Prodan, de pe strada Sadoveanu.
Discuţiile sunt confirmate atât de către gazdă, Marian Prodan, cât şi de Nicolae Florian, plus un martor întâmplător, Nelu Simion, fostul secretar general al PNL:IMG-20180606-WA0003

” Astăzi, în jurul orei 15, eram pe strada Mihail Sadoveanu, mergând la un prieten care locuieşte la nr.21. Când am vrut să cobor din maşină, am văzut maşina lui Marin Anton, care era parcată în aceiaşi locaţie. Din bun simţ, am renunţat să intru, pentru a nu-i deranja. După aproximativ 30 de minute a apărut şi Nicolae Florian, care a intrat în curtea casei prietenului meu. Întâlnirea acestora a durat aproximativ o oră. După ce au plecat, am intrat şi eu, iar prietenul mi-a confirmat întâlnirea celor doi lideri politici, dar nu ştia ce au negociat.
Din calitatea de membru PNL, mi-aş dori o revenire a lui Nicolae Florian în partid. Suntem foarte mulţi liberali care în ultima perioadă nu ne-am implicat în activitatea de partid, din diferite motive. Floricel este persoana cea mai potrivită pentru a fi candidatul partidului la primăria Giurgiu în anul 2018. Are capacitatea de a strânge rândurile, toţi vom fi alături de el.”, spune Nelu Simion.
„Prietenul ” la care mergea Nelu Simion este Marian Prodan, un liberal de frunte, fost lider al organizaţie de tineret. Cu oarecare ezitări, acesta ne-a confirmat întâlnirea de astăzi:
„Este adevărat, Marin Anton şi Nicolae Florian au fost astăzi la mine. Ce au negociat cei doi nu ştiu, deoarece m-am retras, lăsându-i pentru o discuţie în doi.
Din ce am dedus din gesturile lor (strângeri de mână, îmbrăţişări repetate), cred că au bătut palma pentru o revenire a lui Nicolae Florian în PNL, în idee unei noi candidaturi la primăria Giurgiu.
M-aş bucura să fie aşa, are tot sprijinul nostru ”
Şi Nicolae Florian confirma întâlnirea, dar are o altă variantă despre aceasta:
” A fost o întâlnire întâmplătoare. Eu am mers la Marian Prodan pentru a cumpăra nişte flori. Acolo l-am întâlnit şi pe Marin Anton. Bineînţeles, am avut o scurtă discuţie, dar fără politică.
M-a întrebat dacă sunt supărat pe el, i-am spus că nu am motive. Am stat 15-30 de minute, a venit şoferul şi m-a luat. Nu se pune problema revenirii mele în PNL, am alte treburi de făcut în această perioadă.”


Publicat  :  iunie 6, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare