Câştigătorii concursului „Logo pentru muzeu” au fost premiaţi

muzeu

Luni, 05.04.2021, la sediul Muzeului Judeţean „Teohari Antonescu” a avut loc premierea câştigătorilor concursului „Logo pentru muzeu”.
La eveniment au participat preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Dumitru Beianu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Elisabeta Mihalcea, managerul de proiect, Despina Manea, managerul muzeului, Gabriel Dumitru.Dumitru Beianu 2
” Este de apreciat că Giurgiu are copii inteligenţi. Se dovedeşte această la fiecare eveniment în care vă implicaţi. Faptul că există, nu de puţine ori, un surplus de creativitate, de inventivitate, de inspiraţie, este o dovadă în plus că judeţul Giurgiu are potenţial.
Îmi doresc foarte mult să realizăm cât mai multe proiecte pentru tineri. „ a declarat Dumitru Beianu, preşedintele Consiliului Judeţean.Gabriel Dumitru
” Orice act de creaţie, indiferent cât de greu vi se pare, este binevenit, pentru voi în primul rând. Indiferent dacă el se materializează într-un premiu sau nu, atunci când simţiţi nevoia să creaţi, să scrieţi, să desenaţi, orice ar fi, chiar dacă pui o floare într-un ghiveci, faceţi acest lucru. Datorită vouă şi dorinţei aceasta de a crea multe dintre lucrurile de astăzi sunt în echilibru”, a spus Gabriel Dumitru, managerul muzeului judeţean ” Teohari Antonescu „.
La manifestarea de luni au fost premiaţi următorii elevi:
1. Anca Andreea, Colegiul Naţional “Ion Maiorescu”
2. Anghel Clara, Colegiul Naţional “Ion Maiorescu”
3. Anghelof Aura, Colegiul Naţional “Ion Maiorescu”
4. Brişcă Cosmina, Colegiul Naţional “Ion Maiorescu”
5. Drăghicescu Mălina Andreea, Colegiul Naţional “Ion Maiorescu”
6. Furnigă Beatrice Alexia, Colegiul Naţional “Ion Maiorescu”
7. Iancu Clara Florentina, cls. A IX P, Liceul teoretic “Nicolae Cartojan”
8. Neiciu Antonia Bianca, Colegiul Naţional “Ion Maiorescu”
9. Tănase Beatrice, Colegiul Naţional “Ion Maiorescu”
10. Ţone Corina Petronela, Liceul teoretic “Nicolae Cartojan”
Proiectul „Restaurare, consolidare și dotare Muzeul Judeţ̦ean Teohari Antonescu” are drept scop „Dezvoltarea economică̆ și socială̆ a judeţ̦ului Giurgiu prin cooperare culturală̆ în Spațiul European și îmbunătățirea managementului patrimoniului cultural deținut de Muzeul Judeţ̦ean “Teohari Antonescu”, iar ca obiectiv important „Valorificarea culturală̆ și economică̆ a patrimoniului cultural local prin restaurarea, consolidarea, dotarea și promovarea Muzeului Judeţ̦ean Teohari Antonescu”.


Publicat  :  aprilie 5, 2021

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare