Cartierul Noua Rudărie din Prundu iese din carantină

tiganie prundu

Printr-un comunicat de presă, Instituţia Prefectului anunţă sfârşitul perioadei de carantină pentru cartierul Noua Rudărie din comuna Prundu:
„Instituția Prefectului Județul Giurgiu vă informează că începând cu data de 26.05.2020, ora 00.00, conform Ordinului Comandantului Acțiunii nr. 76470 din 24.05.2020, se ridică măsura carantinării pentru Cartierul Noua Rudărie din localitatea Prundu, județul Giurgiu, instituită prin Ordinul Comandantului Acțiunii nr. 76147 din 10.05.2020.
Menționăm că în perioada următoare, starea de sănătate a populației din localitatea Prundu va fi monitorizată prin intermediul asistenței medicale primare (medici de familie, asistenți sociali), sub supravegherea D.S.P.J. Giurgiu „.
Cătălin Corbea, primarul comunei Prundu, mulţumeşte tuturor instituţiilor implicate în gestionarea situaţiei dificile din localitate şi locuitorilor comunei, care au respectat cu stricteţe toate regulile implementate:

Catalin Corbea- resize

” Cu multă bucurie, vă anunțam că în ultimele 12 zile, nu a mai apărut nici un caz de coronavirus în localitatea noastră.
În concluzie, toate persoanele carantinate vor avea libertatea să circule, însă vor trebui să respecte regulile impuse de Starea de Alertă în care se afla ţara noastră acum.
Mulţumim tuturor celor implicaţi în gestionarea acestei situații limită, respectiv medicilor şi personalului medical, angajaților Primăriei Prundu, Poliției Române Jandarmeriei Române, Poliției de Frontieră.
Mulţumim Instituției Prefectului Giurgiu, instituție care ne-a acordat tot sprijinul pentru ieșirea cu bine din acesta situaţie.
Mulţumim pentru înţelegere tuturor persoanelor care din păcate au fost nevoie să respecte regulile de carantină.
Vă dorim multă sănătate! „, spune Cătălin Corbea, primarul comunei Prundu.


Publicat  :  mai 25, 2020

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare