Care este miza conflictului dintre Nicolae Barbu și Nicolae Florian?

nicolae-barbu-florianC

În cadrul ultimei conferințe de presã susținutã de cãtre organizația județeanã a PMP, Ionel Dinu,așa cum ne-a obișnuit, a continuat sã arunce cu declarații incendiare . De data aceasta, Ionel Dinu a cerut public primarului Nicolae Barbu și deputatului Nicolae Florian sã iasã în fața giurgiuvenilor și sã spunã „care este adevãrul, care este miza disputelor dintre ei. Impresia generalã este cã existã o luptã în interiorul PSD-ului care se duce între cei doi.”
Declarația lui Ionel Dinu vine sã alimenteze ceea ce se tot aude în ultima vreme în mediile bine informate: cã de fapt cei trei, patru ultima oarã, consilieri locali PPDD, care în ultima vreme voteazã alãturi de PNL, au aceastã poziție la inițiativa lui Nicolae Florian și totul face parte, de fapt, din luptã nevãzutã, din spatele scenei,  pentru putere din interiorul PSD. Informație credibilã, dat fiind apropierea cunoscutã dintre acești consilieri locali  și deputatul PSD.
De fapt poziționarea antagonistã a celor doi pare a fi determinatã, atât de luptã pentru președinția organizației județene a PSD, cât și de candidatura pentru alegerile locale din 2016. Este o întrecere previzibilã între forța și argumentele pe care le are Nicolae Barbu, din postura de primar în funcție, președinte al organizației municipale a PSD și popularitatea evidentã și atuul de giurgiuvean get-beget de care se bucură Nicolae Florian.


Publicat  :  mai 8, 2014

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare