Campanie umanitară organizată de Primăria Comunei Letca Nouă pentru refugiații din Ucraina

Strangere ajutoare Letca

În urmă cu două săptămâni, primăria comunei Letca Nouă, în parteneriat cu Crucea Roşie- Filiala Giurgiu, au început o campanie umanitară de strângere de ajutoare pentru refugiaţii din Ucraina.

ajutoare- 2
La apelul de solidaritate lansat de către primarul Marian Negru au răspuns cetăţenii din comună, consilierii locali, cadrele didactice, antreprenorii din localitate, precum şi alte persoane cu suflet mare.
” Nu poţi rămâne insensibil când vezi drama pe care o trăiesc aceşti oameni care sunt nevoiţi să-şi părăsească casele, rudele, agoniseala de- o viaţă pentru a fugi din calea războiului. Te doare sufletul când vezi copiii și foarte multe femei cu copii, toți cu lacrimi în ochi, cu privirea disperată.
Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au răspuns apelului nostru şi, din puţinul pe care- l au, au dăruit pentru a ajuta aceşti oameni care trăiesc o adevărată dramă” ne-a declarat Marian Negru, primarul comunei Letca Nouă.ajutoare 3
Cetăţenii din Letca Nouă au donat conserve, zahăr, ulei, făină, mălai, dulciuri, apă, sucuri, pături, produse de igienă, scutece pentru copii (pampers), şerveţele umede.ajutoare 4
Toate aceste produse vor fi preluate mâine, 22 martie, de către Crucea Roşie- Filiala Giurgiu şi apoi distribuite în taberele de refugiaţi ucraineni.


Publicat  :  martie 21, 2022

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare