Barbu: Lazăre, ridică-le! Şi Lazăr le-a ridicat!

gara-pl

Preambul:
Art. 1. CANDIDATUL va lua măsuri, în prima lună de mandat, pentru a opri activitatea de ridicare a autovehiculelor de pe raza municipiului Giurgiu. – Primul articol, din celebrul contract semnat de către CANDIDATUL Nicolae Barbu cu cetăţenii în anul 2012.

Au trecut aproape 7 ani, cu bune şi rele, de când Nicolae Barbu conduce destinele acestui oraş.
” Contractul cu giurgiuvenii” a fost una dintre ideile de marketing politic cele mai inteligente folosite de către Nicolae Barbu în campania electorală din anul 2012.
Anii au trecut, numărul autoturismelor din municipiul Giurgiu aproape s-a triplat, numărul locurilor de parcare a rămas acelaşi, conducerea municipalităţii neavând vreo iniţiativă pentru rezolvarea acestei probleme în zonele aglomerate ale oraşului
După 7 ani, în municipiul Giurgiu, începând de astăzi, şoferii, care şi-au parcat maşinile neregulamentar, s-au trezit cu roţile blocate, urmând ridicarea acestora:
„Polițiștii locali au acționat, astăzi 16 iulie 2019, cu prioritate în stațiile de autobuz și în locurile unde autovehiculele încurcau traficul rutier, sancționând șoferii care au parcat neregulamentar, luându-se și măsuri de blocare a roților mașinilor ale căror șoferi nu s-au prezentat în momentul constatării contravenției.
– Tariful pentru blocarea roților autoturismelor oprite/staționate și parcate neregulamentar este în valoare de 200 lei
– Tariful pentru ridicarea autovehiculului – 150 lei
– Tariful pentru transport vehicul în sumă de 150 lei
– Tariful pentru depozitarea autoturismului/24 ore – 200 lei
– Distrugerea dispozitivului de blocare a roților se sancționează cu amendă contravențională de la 10.000 lei la 25.000 lei și cu recuperarea valorii dispozitivului cu un coeficient de imputație de 1,25”.

Modelul mult hulitul Breazu, din vremea lui Lucian Iliescu, a fost luat de către Poliţia Locală.
Vremurile şi oamenii s-au schimbat, obiceiurile au rămas aceleaşi în Primăria Giurgiu.contract

PS: Pentru că tot am recitit „Contractul cu giurgiuvenii”:
Art. 8. CANDIDATUL va dispune, în primul an de mandat, reabilitarea şi întreţinerea corespunzătoare a drumurilor principale şi secundare din oraş. Acest demers va continua pe întreaga durată a mandatului.

FIX, aşa s-a întâmplat!

sursa foto:www.opiniagiurgiu.ro


Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare