AU ÎNCEPUT PREÎNSCRIERILE PENTRU CLASA PREGĂTITOARE LA ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 7 – GIURGIU

scoala 7

Școala Gimnazială Nr. 7, Giurgiu, este una dintre unitățile de învățământ de prestigiu din municipiu cu o bogată activitate școlară și extrașcolară.

Începând de săptămâna trecută, Școala Gimnazială Nr. 7, Giurgiu, a început preînscrierile pentru Clasa Pregătitoare deoarece ,,este perioada în care se raportează planul de școlarizare către Inspectoratul Școlar Județean, Giurgiu, și, pentru a avea o viziune reală asupra acestuia, conducerea unității a hotărât să realizeze această etapă, urmând ca părinții să fie anunțați telefonic atunci când începe etapa de înscriere electronică.’’ – ne-a declarat dna directoare, prof. drd. Roșu Florentina Roxana.

De ce și-ar dori un părinte să își înscrie copilul la Școala Gimnazială Nr. 7?

La această întrebare ne-a răspuns tot dna directoare, prof. drd. Roșu Florentina Roxana, o prezență caldă, implicată, deschisă și exigentă în același timp, în rândul elevilor, părinților și angajaților școlii, de altfel și în comunitate, o profesoară cu rezultate deosebite atât în activitatea managerială, cât și ca profesor de limba franceză, fiind cunoscut faptul că în fiecare an a pregătit elevi pentru olimpiade și concursuri județene și naționale la care aceștia au luat toți premii:

,,La o analiză de ansamblu, ca școală cu tradiție a orașului nostru, Școala Gimnazială Nr. 7 din Giurgiu are multe puncte tari, dintre care aș enumera câteva:

1. Cadrele didactice au o pregătire profesională, metodică și psiho-pedagogică excepțională, putând să adapteze metode specifice fiecărui elev și fiecărei clase pentru a obține progres.

2. Toate cadrele didactice sunt calificate.

3. Echipa școlii desfășoară proiecte diverse: locale, județene, naționale și internaționale, elevii școlii având posibilitatea de a participa la acestea, inclusiv prin deplasări în țară sau în străinătate.

4. Doamnele profesoare pentru învățământul primar au recunoaștere profesională infailibilă, având serii de elevi foarte bine pregătiți.

5. Elevii pot avea performanțe deosebite, beneficiind de pregătiri suplimentare și participări la concursuri și olimpiade, în funcție de propriile interese, pasiuni și aptitudini.

6. Relația excelentă dintre școală- părinți și comunitate conduce la existența oportunităților de dezvoltare instituțională, dar și a comunității acesteia.

7. Managementul calității educaționale practicat de conducerea școlii este axat pe well-being-ul elevilor și angajaților școlii, dar și pe starea de percepere a siguranței elevilor de către părinți sau tutori legali, pentru o stare generală de bine, frumos și încredere.

8. Rezultatele elevilor noștri la evaluările naționale sunt excepționale, contribuind la creșterea procentului de promovabilitate al județului la nivel național!

9. Echipa școlii practică coaching-ul.

10. Școala are cabinet medical și o doamnă asistentă permanent prezentă printre elevi și excepțional de bine pregătită profesional.

11. Școala are sală de sport nouă.

12. Școala are dotări de excepție în sălile de clasă: laptopuri, internet, videoproiectoare, table interactive, care sunt folosite intens în activitatea didactică.

13. Școala are o bibliotecă cu peste 11 000 de volume și dna bibliotecară practică o activitate intensă cu elevii școlii.’’


Publicat  :  decembrie 2, 2021

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare