Apele s-au liniştit în PSD Giurgiu: Bădălău şi Barbu sunt umăr la umăr

1

În urmă cu câteva minute să încheiat întâlnirea de la ateneul „Nicolae Bălănescu ”  pe care conducerea PSD Giurgiu a avut-o cu activul organizaţiei municipale. Au participat preşedinţii de OSV-uri, viceprimarii, primarul municipiului Giurgiu şi consilierii locali.
Deşi a trecut doar o săptămână de la contrele dure publice pe care le-au avut pe tema alegerilor interne, primarul Nicolae Barbu, preşedintele organizaţiei municipale, şi Niculae Bădălău, preşedintele organizaţiei judeţene, au transmis celor prezenţi un apel la unitate şi bună înţelegere.
În discursul său, senatorul Niculae Bădălău i-a anunţat pe cei prezenţi că face parte din comisia de evaluare a miniştrilor şi face tot ce este posibil ca un giurgiuvean să fie prezent în noul guvern rezultat după remaniere. A lăsat să se înţeleagă că o sprijină pe deputatul Elena Dinu pentru postul de ministru sănătăţii. Liderul PSD nu a uitat să trimită şi câteva săgeţi către deputatul Răzvan Cuc, afirmând: ” Sper să nu mă înşel şi de această dată, am mai avut noi giurgiuveni miniştrii şi am văzut ce au făcut”.
Tema întâlnirii de astăzi a conducerii PSD cu organizaţia municipală a fost pregătirea mobilizării pentru referendumul din 6-7 octombrie.


Publicat  :  septembrie 25, 2018

Related Articles

Un comentariu

  1. strainu

    Ei vor egalitate ,dar nu pentru …catei.

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare