ANUNŢ PUBLIC

anunt-public In conformitate cu prevederile Legii Apelor nr.107/1996, cu modificarile si completarile ulterioare,TITULARUL: ORGANIZATIA UTILIZATORILOR DE APA PENTRU IRIGATII (O.U.A.I.) PRUNDU-GOSTINARI’’ cu sediul in : sat Prundu, comuna Prundu, nr 1090, in incinta SC TOTAGRO SRL, jud. Giurgiu intentioneaza sa solicite de la A.N. “Apele Romane” – „Administrația Bazinala de Apa Arges-Vedea,, , aviz de gospodarire a apelor, pentru realizarea lucrarii: REABILITAREA SI MODERNIZAREA INFRASTRUCTURII DE IRIGATII AFERENTE PLOTULUI SPP2, COM. PRUNDU SI COM. GOSTINARI, JUD. GIURGIU

Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodarire a apelor, pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionata.

Persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa solicitantului sau la adresa: sat Prundu, comuna Prundu, nr 1090, in incinta SC TOTAGRO SRL, jud. Giurgiu., persoana de contact Adina CÎINARU, nr.de telefon 0769 101 935, dupa data de 31.10.2023.


Publicat  :  octombrie 25, 2023

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare