ANM, prognoza meteo. VREMEA în luna octombrie 2019

octombrie

În săptămâna aceasta, până în 7 octombrie, meteorologii anunță că temperaturile vor fi mai ridicate decât în mod specific perioadei în regiunile sudice și sud-estice. În restul țării, temperaturile vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval. Cu privire la precipitații, în această săptămână vor fi excedentare în cea mai mare parte a țării, mai ales în nordul extrem și-n regiunile extracarpatice.

În săptămâna 7 – 14 octombrie, meteorologii anunță că ”temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.” Cu privire la nivelul precipitaților, ANM anunță că ”se vor menține excedentare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în nordul extrem al teritoriului”.

A treia săptămână a lunii octombrie, 14 – 21 octombrie 2019, vine cu temperaturi apropiate de cele specifice acestei săptămâni, în toate regiunile. În ceea ce privește precipitațiile, vor reveni la nivelul normal intervalului, la nivelul întregii țări.

În săptămâna 21 – 28 octombrie 2019, vremea va continua să fie normală pentru această perioadă, în toată țara. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale, în toate regiunile.

Sursa:dcnews.ro


Publicat  :  octombrie 1, 2019

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare