Angajată a Jandarmeriei Giurgiu, vedetă pe videochat! Fata făcea videochat, însă susţine că totul este trucat!

jandarmerita

În urmă cu aproximativ 3 săptămâni presa naţională relata despre o tanana angajată la jandarmeria Giurgiu, care a ales ca modalitate de a-şi rontuzi veniturile prestând pe videochat. Conform România TV, femeia angajată cu gradul de sublocotenent în cadrul Jandarmeriei Giurgiu era o adevărată vedetă pe site-urile de adulţi.

La jumătatea lunii septembrie, „jandarmeriţa” şi-a dat demisia de onoare. „Persoana cu numele pe care mi l-aţi prezentat nu îşi mai desfăşoară activitatea în cadrul Jandarmeriei Giurgiu şi nu mai are nicio legătură cu această instituţie. Aş vrea să vă asigur că Jandarmeria Giurgiu nu ar tolera un astfel de comportament care este dezonorant şi în total dezacord cu gradul militar”, a spus Nicoleta Beianu, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Giurgiu.

Tânăra locuieşte în blocurile ANL din zona Obor, unde s-a mutat împreună cu prietenul ei în urmă cu doi ai. Aceasta susţine că nu este ea cea care apare în imaginile compromiţătoare, totul fiind un trucaj:”Cineva a trucat alea, nu sunt eu acolo. Eu nu sunt în Giurgiu şi nici nu o să mai apar vreodată cu imaginea pătată. Din cauza unor duşmani pe care îi am eu în IJJ Giurgiu şi care au trucat… Din diverse motive pe care le ştiu eu şi nu am ce să mai comentez”, a spus fosta angajată a IJJ Giurgiu.

Videochatul este în acest moment una dintre cele mai profitabile afaceri din oraşul Giurgiu.Pe piaţa imobiliarelor este foarte greu de găsit pentru a închiria o garsonieră cât de cât decentă, multe dintre acestea fiind special amenajate şi oferite pentru tinere ce îşi câştigă existenţa din videochat.

Citește și articolul Romaniatv.net


Publicat  :  octombrie 9, 2014

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare