Andrei Alexandru, deputat PNL de Giurgiu: A fost făcut și ultimul pas spre pensionarea giurgiuvenilor mai devreme cu doi ani!

andrei alexandruDupă ce a fost adoptată de cele două camere ale Parlamentului, legea care prevede extinderea listei localităților ai căror locuitori beneficiază de reducerea vârstei de pensionare cu doi ani a fost promulgată de președintele Klaus Iohannis.
Legea extinde numărul de persoane care beneficiază de reducerea vârstei standard de pensionare cu doi ani, fără penalizare, din zonele afectate de poluare remanentă, modificând art. 65 alin. (5) din Legea nr. 263/2010 în vederea reducerii vârstei standard de pensionare cu 2 ani, fără penalizare, pentru persoanele care au locuit cel puţin 30 de ani în zone afectate de poluare, precum şi pe o rază de 8 km în jurul acesteia.
Pe lista localităților ce beneficiază de această facilitate se află acum și municipiul Giurgiu, ca urmare a amendamentului depus de mine și colegii mei, deputatul Gabriela Horga și senatorul Toma Petcu.
Prin urmare, acum este oficial: giurgiuvenii se pensionează mai devreme cu doi ani, fără penalizări!
Am reușit!


Publicat  :  iulie 8, 2023

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare