Alexandru Vladu arată greşelile făcute de către Primăria Giurgiu

vladuÎn cadrul ultimei conferinţe de presă susţinută de către ALDE Giurgiu, consilierul local Alexandru Vladu a prezentat mai multe probleme legate de administraţia locală din Giurgiu.
Vicepreşedintele ALDE s-a arătat nemulţumit de modul în care sunt administrate societăţile consiliul local, cu referire la Giurgiu Servicii Locale:

” Vreau să vă vorbesc aici despre GSL (Giurgiu Servicii Locale). La ultima şedinţă ordinară a consiliului local am constatat că GSL-ul a intrat în insolvenţă… Anul trecut, în luna ianuarie, a fost un proiect de hotărâre privind ” Aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli pentru anul 2017 pentru SC.Întreţinerea Peisagistică a Spaţiilor Verzi ” SA. Această societate, transformată în Servicii Publice, prelua de la GSL bugetul şi personalul. GSL-ul avea prins în buget 54 de miliarde de lei, din care 43 de miliarde erau transferate la Servicii Publice. La acea şedinţă am avut un punct de vedere în care am spus că nu este normal acest lucru, GSL-ul urmând să rămână fără obiect de activitate. Peste un an de zile, în ianuarie 2018, această societate intră în insolvenţă.
În 2017, conform bilanţului din 2016, GSL a ocupat locul întâi în topul ” Afaceri România ” la secţiunea” Servicii de administrare publice generale „. Dintr-o societate care era pe primul loc pe ţara, îi i-au activitatea, bugetul şi o bag în insolvenţă. Asta s-a întâmplat, iar eu am atras atenţia asupra acestui lucru.”
De asemenea, Alexandru Vladu a criticat şi modul în care este construit bugetul municipiului Giurgiu:

” Am făcut bugetul pe anul trecut. Acesta a fost mărit, fiind trecută drept sursă amenzile. Am tras un semnal de alarmă şi am spus că nu este corect, nu este normal acest lucru. Nu poţi prevede numărul amenzilor, nu poţi să dai amenzi de câţi bani ai nevoie. Timpul mi-a dat dreptate, realizările au fost de 67 %. Trebuie să ştii cât îţi este plapumă, noi tot tragem de plapuma aia şi se văd picioarele.”, a mai declarat Alexandru Vladu.


Publicat  :  martie 11, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare