Activitatea parlamentară a deputatului PSD de Giurgiu, Marian Mina: Finul lui Bădălău a crescut mare

Marian mina

Activitatea de parlamentar se pare că îi prieşte deputatului Marian Mina, preşedintele PSD Giurgiu. După supărarea determinată de pierderea alegerilor pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, după separarea de naşul Niculae Bădălău, Marian Mina şi-a revenit rapid şi începe să fie un jucător important în PSD şi la nivel naţional.
Marian Mina a crescut mult din punct de vedere politic, a depăşit imaginea de finul lui Bădălău, devenind preşedintele Mina.
În ceea ce priveşte activitatea parlamentară, Marian Mina este cel mai activ parlamentar giurgiuvean. În 6 luni de mandat are 8 luări de cuvânt în plen, din care 3 declaraţii politice, 10 iniţiative legislative, 3 interpelări şi 4 declaraţii politice depuse în scris.
Este vicepreşedinte al Comisiei pentru transporturi şi infrastructură şi face parte din grupurile parlamentare de prietenie cu Republica Zambia, Regatul Bahrein şi Republica Federală Germania.
Este unul dintre cei mai importanţi comunicatori PSD pe probleme de infrastructură şi transport şi un posibil ministru al transporturilor în eventualitatea intrării PSD la guvernare. Dacă adăugăm mai multe iniţiative ce vizează dezvoltarea judeţului Giurgiu, rolul de parlamentar i se potriveşte din plin deputatului Marian Mina.
La minusuri, putem adăuga o focusare excesivă pe problemele de guvernare de la nivel naţional şi o slabă comunicare cu aleşii locali PSD din judeţ.
O încredere excesivă în oameni şi înlăturarea, în urma sfaturilor unor ” prieteni”, a multor persoane care i-au fost apropiate în luptele electorale, trebuie trecute la capitolul minusuri din activitatea preşedintelui Marian Mina.
Una peste alta, Marian Mina continuă şi în parlamentul României munca depusă la Consiliul Judeţean: să reprezinte interesele giurgiuvenilor.


Publicat  :  iunie 17, 2021

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare