Acţiune de ecologizare în comuna Stăneşti

1Sâmbătă, 18 septembrie, la iniţiativa primarului comunei Stăneşti, Danuț Mitrea, în colaborare cu directorul Şcolii Gimnaziale nr. 1 Stăneşti, Rotzheim Lucia Marusia, cadrele didactice împreuna cu elevii școlii, alături  salariații  primăriei și o partea din consilieri locali, au participat la o acţiune de ecologizare a zonelor centrale din comună.
2
Acţiunea face parte din cadrul campaniei ” Împreuna pentru o țară mai curată ” organizată de către “Let’s do it, România”, cu sprijinul Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor şi autorităţilor locale.3
„Obiectivul principal al campaniei constă în realizarea unor acțiuni de curățare a zonelor afectate de gunoaiele aruncate la voia întâmplării şi o conștientizare a populației privind importanța protejării mediului și a colectării selective a deșeurilor, dar și mobilizarea și implicarea populației prin acțiuni de voluntariat. Vreau să le mulţumesc tuturor care au răspuns apelului nostru şi au participat la acţiunea de astăzi”, ne-a declarat Danuț Mitrea, primarul comunei Stăneşti.


Publicat  :  septembrie 18, 2021

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare