ACL Giurgiu – justificări la miezul nopţii!

ACL Conferinta de presa (1)

Imediat după ce au anunţat rezultatul parţial al alegerilor prezidenţiale la nivelul judeţului Giurgiu, cei doi co-vicepresedinti ai ACL, Vasile Mustatea şi Gheorghe Ştefan au susţinut o conferinţă de presă încercând să găsească justificări pentru rezultatul dezastros obţinut în judeţul Giurgiu.

ACL Conferinta de presa (3)
Preşedintele PDL, Gheorghe Ştefan a fost transant, manifestându-şi nemulţumirea că nu au reuşit să câştige nici în localităţile unde primarii sunt de la ACL: „Nu sunt deloc mulţumit de rezultat. Sunt contrariat că am reuşit să obţinem rezultate mai bune în comunele unde nu sunt primari de ai noştri. În aceste două săptămâni trebuie să facem o analiză sinceră şi să luăm măsurile care se impun”.

ACL Conferinta de presa (2)
Vasile Mustatea a aruncat toată responsabilitatea pe Ordonanţa „Dragnea” şi pe faptul că, în ultimele luni, primăriile din judeţul Giurgiu au primit finanţare de peste 500 de miliarde de lei „După ordonanţa 55 am mai rămas cu 7 primari. Din păcate nu am reuşit să păstrăm nici scorul cumulat al nostru de la alegerile europarlamentare. Vom încerca, în aceste două săptămâni, să recuperăm din ce am pierdut. Vom merge din uşă în uşa”, a mai declarat preşedintele PNL.

Claudiu Cimpoeru, Cristina Rotaru


Publicat  :  noiembrie 3, 2014

Related Articles

Un comentariu

  1. crissti

    Daca si la nivel national ACL este ca la Giurgiu, atunci Iohanis mai bine sa nu participe la turul II. Asa iese mai onorabil !

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare