PROPUNEREA AMPLASĂRII UNUI SEMN SIMBOL LA INTRĂRILE DIN MUNICIPIUL GIURGIU

Una din priorităţile administraţiei publice locale este aceea de a integra municipiul şi obiectivele turistice într-un circuit turistic, proces pentru care Primăria a iniţiat o serie de acţiuni de promovare și proiecte de accesare a fondurilor europene individual sau în parteneriat. Compartimentul de Arhitectură Urbană şi Amenajarea Teritoriului consideră oportună inserarea unor totem-uri care să transpună şi în plan imagistic încărcatura istorică a oraşului, printr-un concept clar, cu un puternic impact vizual, uşor de memorat.
Într-o primă etapă, ce presupune costuri reduse şi un impact pe termen scurt, municipalitatea propune inserarea în zonele de acces ale Municipiului Giurgiu, a unui semn simbol, ce va avea rolul de a transmite informaţii cu profunzime, într-o manieră eficientă.
În acest sens în decursul unei luni calendaristice, în perioada următoare, vă invităm să vă exprimați punctul de vedere, păreri și comentarii, eventuale propuneri care vor putea fi expuse pe site-ul oficial al primariei sau depuse la Registratura Primariei Muncipiului Giurgiu din Bdul Bucuresti nr 49 -51.

gr


Publicat  :  decembrie 16, 2015

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare