Horoscop „Pe surse”-Săptămâna 28 mai- 3 iunie 2018

horoscopBerbec
Începutul de săptămână se poate dovedi destul de păgubos la capitolul cheltuieli, investiții pe care vrei să le faci. Nu te grăbi să semnezi vreun contract de colaborare, până când nu deții informații clare despre ce anume implică colaborarea. Ai ocazia să porți discuții intense și constructive cu un superior sau cineva care are mai multă experiență profesională. Este o perioadă favorabilă călătoriilor în interes de serviciu. Mare atenție însă la eventuale probleme ce pot apărea pe parcursul unei călătorii, îndeosebi spre sfârșitul săptămânii.

Taur
Chiar dacă depui mult efort pentru a-ți împlini anumite proiecte profesionale ambițioase vei avea ocazia să constați că tot efortul depus acum nu este în zadar. Muncești mult și cu spor dând dovadă de conștiinciozitate. Este posibil să neglijezi obligațiile care țin de casă și familie. Primești însă susținere din partea partenerului de viață pentru a-ți împlini un ideal. Este o săptămână importantă în care ai șansa să culegi roadele de pe urma unei munci susținute încă din toamna anului trecut. Nu ai decât să profiți din plin de șansa de a trece cu brio un examen, test, interviu. Spre sfârșitul săptămânii ai ocazia să semnezi un contract de muncă avantajos.

Gemeni
Ceva te agită și te pune serios la treabă resimțind, în mod profund, nevoia de a acumula cât mai mult în plan material dar și de a găsi soluții pentru a salva o relație de dragoste. A venit timpul să se facă lumină în relația de cuplu reușind astfel să te lămurești asupra unor aspecte care îți creau o oarecare stare de confuzie. Chiar dacă te bucuri de câștiguri venite din muncă proprie, ei bine, așa cum vin banii se și duc pe plata facturilor sau chiar a unei amenzi. Spre sfârșitul săptămânii este posibil să iei decizia bruscă de a pleca la drum lung.

Rac
Este o perioadă tensionată, la capitolul relație cu colegii de muncă riscând să „pui paie pe foc” datorită oboselii sau a unei eventuale probleme de sănătate de care nu prea ai timp să te ocupi. Nu exagera cu impresiile asupra unui coleg de muncă pentru că s-ar putea să atragi și mai multe necazuri. Spre sfârșitul săptămânii vei pune mai mult accent pe relația de mariaj sau un parteneriat de la care ai multe așteptări.

Leu
Ai parte de tot felul de provocări, fie că este vorba de superiori, fie că vorbim de relația cu partenerul de viață. Cert este că te simți copleșit de sarcini și obligații reușind cu greu să te îngrijești de propria persoană. Ai nevoie de mai multă mișcare în natură, de relaxare. Este o perioadă favorabilă demarării unor proiecte pe termen îndelungat și care implică foarte multă imaginație, originalitate, creativitate. Nu te baza pe promisiunile făcute de colegi. Nu este o perioadă favorabilă pentru munca desfășurată în echipă.

Fecioară
Este timpul să culegi roadele unei munci susținute care țin de un curs, ai șansa de a semna contracte avantajoase, din punct de vedere financiar. Tot ce ai de făcut este să nu cazi pradă disperării. Nu ai decât să îți urmezi obiectivele, pas cu pas și să ții cont de propria intuiție. Lasă deoparte pragmatismul și reproșurile asupra colegilor sau colaboratorilor. Nu te poți baza prea mult pe sprijinul prietenilor. Este posibil să ți se impună anumite lucruri dar aceasta chiar te poate avantaja, din punct de vedere material. La sfârșit de săptămână ești foarte concentrat pe muncă, profesie.

Balanță
Avem de-a face cu o perioadă împortantă, în ceea ce privește posibile câștiguri venite de pe urma valorificării a propriilor abilități și a talentelor de care dispui. Nu te hazarda însă să faci cheltuieli exagerate pentru persoana iubită. Te poți aștepta la dezamăgiri, nemulțumiri în plan sentimental, îndeosebi în a doua parte a săptămânii analizate. Se recomandă mai multă prudență, atunci când vine vorba despre investiții!

Scorpion
Se poate dovedi a fi o săptămână inspirată, la capitolul loc de muncă precum și în relația cu colegii. Nu este cazul însă să te entuziasmezi, atunci când vine vorba despre șansa de a găsi un nou loc de muncă. Fii mult mai prudent, în ceea ce rpivește o relație de parteneriat de la care ai avut parte de tot felul de neajunsuri. Spre sfârșitul săptămânii în discuție pot apărea neclarități, nemulțumiri în relația cu părinții. Las-o mai ușor cu acuzațiile la dresa celorlați și concentrează-te pe ceea ce contează!

Săgetător
Ești copleșit de atâta energie având sentimentul că poți realiza foarte multe lucruri în timpul cel mai scurt. Mare atenție, există riscul să nu duci la bun sfârșit mai nimic. Este recomandat să o iei pas cu pas, fără să exagerezi, atunci când vine vorba de noi posibilități de a acumula și mai multe informații, cunoștințe prin participarea la seminarii, conferințe sau pur și simplu demarând o acțiune care implică mult efort fizic și intelectual. Superiorii se pot baza pe tine! La sfârșit de săptămână ești foarte agitat, dornic să socializezi cu cât mai multă lume reușind să găsești noi căi de comunciare, de lansare a unor idei originale.

Capricorn
Să nu te mire dacă te simți de-a dreptul obosit dar și neîncrezător în propria capacitate de a merge mai departe pe drumul ales deja. Ai cam exagerat cu munca în ultima vreme iar acum organismul îți trimite semnale că trebuie să te odihnești. Ai ocazia să primești sume frumoase de bani de pe urma muncii depuse de tine. Porți discuții contructive, fie cu un nou colaborator, fie cu partenerul de viață. La sfârșitul săptămânii ești prea de câștiguri, noi posibilități de a progresa în plan profesional pentru a mai observa și nemulțumirile venite din partea persoanei iubite.

Vărsător
Este o săptămână importantă în ceea ce pivește împlinirea unui vis, a unei dorințe la care ai tot lucrat de ceva timp. Ești foarte dinamic dar și motivat să mergi mai departe pe drumul profesional ales. Ai ocazia să dezvolți o relație de dragoste cu un coleg de muncă. Fii atent însă la posiblele probleme ce pot apărea ulterior întrucât ești predispus la dezamăgiri. La sfârșit de săptămână ești mult prea concentrat pe propria persoană preferând să trăiești fiecare clipă cu intensitate, fără să mai ții cont și de așteptările familiei.

Pești
Este o perioadă trăită cu intensitate, mai ales atunci când vine vorba despre carieră. Primești răspunsuri interesante venite din partea unui superior. Nu este exclus să iei decizia de a pleca în străinătate pentru un loc de muncă mult mai bine plătit. Este o perioadă în care ai face bine să te îngrijești mai mult de propria sănătate. Ești predispus la accidente, fracturi, probleme de sănătate care se cer a fi remediate urgent. Spre sfârșitul săptămânii ai face bine să nu exagerezi cu munca.
Horoscop realizat de către astrologul Gabriela Cernat


Publicat  :  mai 28, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare