10 lucruri nespuse despre alegerile de duminică! Pamflet incendiar!

alegeri voturi

1.În localitatea natală a Patriarhului Daniel, Victor Ponta a obţinu 66,6%. În timpul vizitei la Giurgiu, PS Ambrozie Sinaitul i-a promis premierului un 69.

2. Unul dintre cele mai bune scoruri electorale Victor Ponta le-a obţinut în comuna Răsuceni: aici este un sat Coreea, unde locuitorii au votat 100% cu candidatul PSD!

3. Caz senzaţional în comună Clejani: maiorul Misa Anastasievici a votat pe listele suplimentare.”Toată presa a declarat că arată ca şi cum ar fi viu, nu puteam să-i luăm dreptul la vot”. A declarată primarul Florin Nidelea!

4.”Violaţi şi furaţi, nimeni nu o să păţească ceva. Cea mai bună dovadă sunt eu!”, acesta este sloganul cu ajutorul căruia Vasile Preda, primarul comunei Vărăşti a câştigat voturile pentru Victor Ponta!

5.”Noruţ Stanisteanu girează pe Vasile Mustatea!, să moară eu, dacă nu este slogan de slogan, din poartă în poartă!” preşedinte PNL Vasile Mustatea.

6.”Prima dragoste nu se uită niciodată!” a fost declaraţia Elenei Dinu şi a lui Noruţ Stanisteanu, la revenirea în sediul PDL.Cei doi au privit minute în şir cu nostalgie masa din biroul preşedintelui.

7.” Era şi normal că PSD-ul să câştige. Badalau le-a dat la primari bani şi proiecte, eu nu le-am dat decât m…” (reportofonul a rămas fără baterie)!

8. Agenţia de turism „Barbu SRL ” a închiriat în ziua alegerilor toate autocarele şi autoturismele din oraş. Firma concurenta”Floricel SRL” a depus deja plângere pentru concurenţă neloială.

9. Veste excelentă de la sediul PLR: după mai multe ore, conexiunea cu DNA-ul a fost restabilită!

10.”Aşa este când eşti obligat să trăieşti în acelaşi pat cu Vasile Mustatea”- student Regie!

Cristina Rotaru, Claudiu Cimpoeru


Publicat  :  noiembrie 5, 2014

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare