1 Decembrie – Ziua ce uneşte toţi românii!

1abc

Cu toate că vremea a fost nefavorabilă, 1 Decembrie – Ziua Naţională a avut atmosfera unei zile de sărbătoare, atât pentru oficialităţile ce au participat la manifestări, cât şi pentru giurgiuvenii prezenţi în Piaţa Tricolorului.
Surprinzător, ca de obicei, primarul Nicolae Barbu a reuşit să impresioneze prin faptul că a participat la toate aceste manifestări îmbrăcat în costum popular, iar apoi a servit personal porţiile de sarmale pregătite pentru giurgiuvenii veniţi în fata primăriei.

O remarcă specială trebuie făcută pentru toţi militarii care au participat la paradă, aceştia indurând cu stoicism frigul şi ninsoarea. Ei sunt adevăraţii Eroi ai Zilei, ei sunt cei ce se sacrifică în fiecare an, indiferent de vreme. Totul pentru bucuria de a oferi câteva momente de fericire giurgiuvenilor ce vin să admire parada militară.
1 Decembrie, ziua Marii Uniri a adus şi o relaxare în rândul oamenilor politici giurgiuveni: pentru o zi au uitat de toate confruntările politice şi s-au bucurat alături de giurgiuveni, de Ziua Naţională.

Cristina Rotaru, Claudiu Cimpoeru


Publicat  :  decembrie 1, 2014

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare