Zilele medicale ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu

zilele spitaluluiÎn zilele de 14 şi 15 martie se desfăşoară în premieră la Giurgiu un eveniment medical de excepţie: „Zilele medicale ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu”.
Conferinţa este structurata în 2 zile de sesiuni interactive interdisciplinare, ce abordează subiecte de actualitate din obstetrică ginecologie, ortopedie, chirurgie generală, medicină internă și cardiologie, boli infecțioase, pediatrie, neurologie, psihiatrie, oftalmologie, oncologie medicală
Joi, 14 martie, în prima zi a evenimentului, atât de important pentru comunitatea locală şi pentru viaţa medicală giurgiuveana, au participa invitaţi din spitalele din Bucureşti şi din judeţ precum şi reprezentanţi ai structurilor publice din judeţ: prefectul Adriana Puțaru, președintele Consiliului Județean, Marian Mina, Mihaela Raţă, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu, viceprimarul Ion Dragomir, deputatul Elena Dinu, Amalia-Camelia Preda- director medical spitalul Giurgiu.

mihaela rata„Manifestarea este o oportunitate de a aduce laolaltă cadre medicale din diferite specialităţi, cu scopul de a se realiza un schimb de experienţă, de a stimula socializarea şi colegialitatea, de a uni comunitatea medicală şi de a stabili relaţii profesionale – toate în scopul creşterii calităţii actului medical factorul principal al performanţei şi al profesionalismului.
Ne dorim ca această manifestare să devină una tradiţională, un adevărat prilej de reuniune ştiinţifică şi de sărbătoare medicală.”, a declarat managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu, Mihaela Raţă, în deschiderea manifestării.
marian mina„Este un eveniment foarte important pentru lumea medicală giurgiuveană, organizat în premieră la noi, şi care reuneşte specialişti din judeţ, dar şi invitaţi din Capitală.
Le mulţumesc, în primul rând, medicilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu pentru tot ceea ce fac pentru pacienţii lor, pentru eforturi, dăruire şi îi asigur de întreg respectul şi aprecierea mea! De asemenea, îi asigur că Spitalul Judeţean a fost, este şi va rămâne o prioritate pentru mine, ca preşedinte al Consiliului Judeţean Giurgiu!
Am reuşit, în cei 2 ani şi jumătate de la preluarea mandatului, să facem multe lucruri bune împreună în unitatea medicală. Totodată, avem în implementare, în diferite stadii, proiecte şi mai ambiţioase, precum cel pentru modernizarea şi dotarea Spitalului Nou, şi sunt convins că le vom duce pe toate la bun sfârşit.
Medicii noştri merită să lucreze în condiţii foarte bune, iar pacienţii să fie trataţi într-un spital modern.
Doresc să o felicit pe doamna manager, Mihaela Raţă, deoarece a reuşit să facă o echipă frumoasă la Spitalul Giurgiu, şi mai ales o felicit pentru cum se implică în ceea ce priveşte modernizarea şi dotarea unităţii medicale”, a completat Marian Mina, preşedintele consiliului judeţean Giurgiu.

54436993_414048092697982_5525799588960665600_n„Este un eveniment în premieră pentru noi şi îmi doresc să devină o tradiţie, aşa cum se întâmplă la multe spitale din România!
Am participat la Zilele Medicale ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu şi în calitate de secretar al Comisiei pentru Sănătate şi Familie din Camera Deputaţilor. Astfel, le-am transmis medicilor giurgiuveni salutul colegilor mei din Comisie şi le-am dat asigurări că suntem, în permanenţă, conectaţi la problemele din sistemul sanitar românesc!
Totodată, încercăm să contribuim la realizarea unui cadru legislativ care să aşeze lucrurile pe un făgaş normal şi în acest domeniu de activitate”, a declarat deputatul Elena Dinu, secretarul Comisiei pentru Sănătate şi Familie din Camera Deputaţilor.


Publicat  :  martie 15, 2019

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare