„Vasilică nici nu ştii, cât de mic începi să fii!”

badalau mustatea Image

Nicolae Bădălău, preşedintele Organizaţiei judeţene PSD Giurgiu a anunţat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că partidul pe care îl reprezintă are împreună cu PC-ul, UNPR-ul, PPDD-ul şi PLR 18 dintre cei 31 de consilieri judeţeni, de fapt s-a constituit o nouă majoritate la Consiliul judeţean Giurgiu.

Senatorul Bădălău a anunţat şi rolul pe care l-a rezervat pentru Vasile Mustatea: „Vasile va rămâne un tablou atârnat pe perete, un tablou artistic. Dacă nu a reuşit în 2 ani jumătate de mandat să facă nimic pentru judeţul acesta, crede cineva ca într-un an jumătate poate face minuni?”.

Noua majoritate poate fi chiar mai covârşitoare, în prezent sunt mulţi consilieri liberali care încă nu sunt decişi la ce partid să treacă.
Nouă majoritate este formată din 10 consilieri PSD-PC, 5 consilieri PPDD şi 3 consilieri PLR (Ovidiu Andrei, Adrian Chiran şi Costică Buduru).

Dacă îl adăugăm şi pe fostul consilier PNL, Lucian Ioniţă, care zilele trecute a semnat trecerea la PNL, observăm că numărul liberalilor în consiliul judeţean este chiar mai mic.
Din informaţiile noastre maxim 5-6 consilieri judeţeni mai sunt dispuşi să rămână lângă Vasile Mustatea.


Publicat  :  septembrie 12, 2014

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare