Val de pensionări la Poliția de Frontieră Giurgiu

pctfŞeful ITPF Giurgiu, Nicu Florian Răboj, a declarat că în cadrul instituţiei a fost un val de pensionări în ultima lună şi poliţiştii de frontieră, diminuaţi numeric, fac eforturi pentru desfăşurarea activităţii specifice.
„În cadrul ITPF Giurgiu, la toate punctele de frontieră din subordine şi mă refer aici la Calafat, Bechet, Corabia, Turnu-Măgurele, Zimnicea, Giurgiu, Olteniţa şi Călăraşi a fost un val de pensionări. Pot spune că în ultima lună au fost aprobate 41 de cereri de pensionare din cele cinci judeţe unde avem puncte de frontieră în subordine. Unii sunt chiar la termen şi ţin să le mulţumesc pentru activitatea depusă până acum, au fost puţine cazuri care au necesitat alte calcule”, a declarat împuternicitul in funcţia de şef al ITPF Giurgiu, Nicu Florian Răboj.

El susţine că activitatea nu a avut de suferit în urma acestor pensionări, dar recunoaşte că se fac eforturi pentru ca oamenii rămaşi să aibă tonusul necesar în condiţiile de diminuare numerică.

‘La momentul actual activitatea nu a avut de suferit, dar, sincer, pentru a desfăşura activităţi şi a avea randament poliţiştii de frontieră e bine să aibă tonusul necesar. Mă refer la oboseala din timpul misiunilor care sunt de durată şi atunci, automat, ai nevoie de efectiv, pentru că omul trebuie să se şi odihnească, dar se munceşte. Eu ţin să apreciez faptul că, deşi suntem diminuaţi numeric, se fac eforturi şi mă bucur că au înţeles acest lucru colegii mei… Nu pot să spun când va urma un val de angajări, dar cu certitudine va urma’, a completat şeful ITPF Giurgiu.

Noul şef al ITPF Giurgiu, comisar şef Nicu Florian Răboj, a fost împuternicit prin ordin al ministrului de Interne să ocupe pentru şase luni funcţia de conducere în cadrul instituţiei, în urma pensionării la începutul lunii august a fostului şef al inspectoratului, Romeo Radu Leorda,


Publicat  :  august 29, 2017

Related Articles

Un comentariu

  1. cucu

    Ai lasa , nu te mai plange , ca a ramas cine trebuie !

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare