Spitalul Judetean Giurgiu si ambulatoriul, modernizate cu 31 de milioane de euro

psd

Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu şi ambulatoriul unității medicale au primit peste 31 de milioane de euro pentru proiecte de reabilitare, extindere şi modernizare.
În cadrul unei conferinţe de presă, desfăşurata la sfârşitul săptămânii trecute, Marian Mina, preşedintele Consiliului judeţean Giurgiu, a declarat că aceste proiecte sunt cele mai importante care se desfăşoară în prezent în judeţul nostru:
” Am propus proiectantului refacerea expertizei tehnice, astfel încât să putem construi încă un etaj la corpurile C1 şi C2. În 30 de zile această expertiză urmează să fie refăcută, urmând ca noul proiect să fie urcat pe SEAP de către Compania Naţională de Investiţii. Toate procedurile vor fi derulate de către CNI. Este un proiect de anvergură, care urmează să se deruleze pe durata a 2-3 ani. În momentul în care o să fie finalizat acest proiect, Spitalul Judeţean Giurgiu o să fie între primele 5 spitale din ţară.”, a mai declarat Marian Mina, preşedintele Consiliului judeţean.
„Lucrările vor viza supraînălțarea primelor două corpuri, extinderea spațiilor, extinderea zonei în care funcționează UPU care, așa cum știți, funcționează în prezent într-un spațiu insuficient. Cele două corpuri mici, din cele patru corpuri ale spitalului, vor fi supraînălțate, asigurând astfel spațiile necesare pentru a putea extinde construcţiile existente și pentru a putea aduce saloanele și tot ce înseamnă utilitățile din vechiul spital la standarde europene.
Ambele proiecte se vor derula pe o perioadă lungă de timp, dar sunt şi de o importanţă mare pentru toţi locuitorii judeţului nostru”, a completat Elena Dinu, deputat PSD de Giurgiu.


Publicat  :  august 4, 2019

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare