Sondaj Sociopol: Nicolae Barbu şi Marian Mina câştigă detaşat alegerile în municipiul Giurgiu. Au peste 2500 de voturi faţa de principalii contracandidaţi

sl1Sondajul a fost realizat în municipiul Giurgiu în perioada 13 -24 mai 2024 de către Sociopol, la comanda PSD Giurgiu, pe un eşantion reprezentativ de 1001 de persoane cu drept de vot.
Metoda de culegere a datelor a fost prin interviuri telefonice (CATI)
Marja maximă de eroare la nivelul întregului eşantion a fost de +/- 3% la un nivel de încredere de 95%.
Cercetarea sociologică este una amplă, fiind analizaţi mai mulţi indicatori care pot conduce către intenţia de vot. De asemenea, au fost prezentate mai multe scenarii, cu mai mulţi candidaţi.
La data realizării sondajului, PSD Giurgiu şi candidaţii săi, Nicolae Barbu, pentru primăria Giurgiu şi Marian Mina, pentru Consiliul judeţean, sunt cel mai bine situaţi în intenţia de vot a giurgiuvenilor. Diferenţa faţă de următorii competitori este de, aproximativ, 10 procente, ceea ce însemnă, la o prezenţa la vot estimată de 25 de mii de giurgiuveni, un plus de 2500 de voturi în favoare candidaţilor PSD.

Prezentăm astăzi principalele întrebări la care au răspuns giurgiuvenii:
1. Alegeri Primarul Municipiului Giurgiu:

sl12. Alegeri Consiliul Judetean:sl 33. Alegeri Consiliul Local al Municipiului Giurgiu:sl44. Alegeri Consilieri judeţeni:sl55. Cine consideră giurgiuveni că va câştiga alegerile pentru primăria Giurgiu:sl2

Articol:

– Comandat de Partidul Social Democrat-PSD Organizatia Giurgiu

– Executat si difuzat de SC Actual Media Press SRL – portal: www.giurgiupesurse.ro

– CUI mandatar financiar coordonator: 21240002

 


Publicat  :  iunie 6, 2024

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare