Salariile asistenţilor personali aferente lunii septembrie, aprobate în şedinţă ordinară

prim

În şedinţa ordinară din luna octombrie a Consiliului Local, a fost aprobat proiectul de hotărâre care viza rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli pentru anul 2014. Acesta făcea referire la drepturile salariale aferente lunii septembrie pentru însoţitorii persoanelor cu handicap.
Încă de la începutul lunii octombrie, atunci când mai mulţi asistenţi personali au făcut grevă, primarul Nicolae Barbu i-a asigurat pe aceştia că dacă nu va veni rectificarea de buget de la Guvern, până pe data de 14, se va aloca din fonduri proprii suma de 5,5 miliarde pentru a acoperi o lună de salariu pentru beneficiarii acestui gen de indemnizaţii.
Punctul inclus pe ordinea de zi a fost aprobat în unanimitate de consilierii municipali şi astfel, în scurt timp banii vor ajunge în conturile Direcţiei de Asistenţă Socială, iar beneficiarii acestor drepturi vor fi anunţaţi în prealabil pentru a-şi putea ridica salariile.
Plata se va face pe card pentru cei care deţin şi pe ştat de la ghişeul Direcţiei de Asistenţă Socială, pentru persoanele care nu au card.


Publicat  :  noiembrie 25, 2014

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare