Proiecte ambiţioase la Muzeul Judeţean Giurgiu

Ionel Muscalu- Muzeul judeteanÎn ideea de a face cât mai vizibilă activitatea Muzeului Judeţean ” Teohari Antonescu”, de a convinge cât mai mulţi giurgiuveni să vină în vizită la muzeu, Ionel Muscalu, managerul Muzeului Judeţean ” Teohari Antonescu” a prezentat marţi, 30 ianuarie, un plan ambiţios de activităţi, menit să revitalizeze activitatea acestei instituţii.
Trebuie remarcată diversitatea activităţilor propuse, o gândire pragmatică, care îşi doreşte să scoată muzeul judeţean din clisele cunoscute. O expoziţie de fotografii, a colegului nostru Vasile Arcanu, obiceiuri vicioase ale giurgiuvenilor, caricaturi în vreme de război, tradiţii şi obiceiuri de iarnă, sunt doar câteva dintre surprizele pregătite giurgiuvenilor de către colectivul muzeului judeţean.În fiecare lună sunt pregătite mai multe expoziţii şi lansări editoriale, precum şi activităţi ştiinţifice.
De asemenea, au fost încheiate protocoale de colaborare cu muzeul din Ruse şi vor fi realizate parteneriate cu alte muzee din ţară.


Publicat  :  ianuarie 30, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare