Noua alianţă de la Consiliul judeţean pierde prima luptă!

sedinta consiliul judetean (3)

Alianţa PSD, PLR, PC, prin semnătura a 14 consilieri, a convocat pentru joi 16 octombrie o şedinţă extraordinară a Consiliului judeţean. În propunerea pentru ordinea de zi se regăseau 3 proiecte, printre care rectificare bugetului Consiliului judeţean şi schimbarea din funcţie a vicepreşedintelui Dumitru Gavrilă, post care urma să fie ocupat de un membru al PLR, cel mai probabil Adrian Chiran.

Preşedintele Vasile Mustatea, a mutat la rândul său şi avenit cu o altă ordine de zi, foarte apropiată, doar că vicepreşedintele ce urmă a fi schimbat nu era Dumitru Gavrilă ci Cristian Marciu.
Un joc de şah, în urma căruia cel mai puternic urma să învingă
În mod surprinzător, consilierii PSD, PLR şi PC nu s-au prezentat la şedinţă, astfel încât nu s-a întrunit cvorumul necesar.

sedinta consiliul judetean (2)

Pe bună dreptate, preşedintele Consiliului judeţean Vasile Mustatea a acuzat de rea voinţă consilierii noii alianţe, care, deşi au cerut convocarea şedinţei, nu s-au mai prezentat la aceasta:’Inca odată se demonstrează că din punctul de vedere al consilierilor PSD, nu sunt importante interesele judeţului, ci doar jocul lor politic. Eu mi-am asumat, în mod rectificarea de buget, pentru a veni în sprijinul unor oameni aflaţi la limită, celor de la PSD, prea puţin le pasă”.

Cu toate că au motivat absenţă de la şedinţa de consiliu prin faptul că preşedintele a încercat să dea un caracter ordinar unei şedinţe extraordinare, adevărul este altul.
Toţi consilierii judeţeni noii alianţe au stat pe timpul şedinţei la sediul PSD deoarece nu aveau majoritatea necesară pentru a-şi impune proiectele.
În cursul zilei de joi, 2 dintre consilierii judeţeni PSD s-au declarat independenţi, iar alţi trei au avut motive personale pentru a nu participa la şedinţă.

sedinta consiliul judetean (1)


Publicat  :  octombrie 17, 2014

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare