Niculae Bădălău regretă înlocuirea prefectului de Giurgiu

badalauÎn cadrul unei conferinţe de presă pe care a susţinut-o luni, 13 august, senatorul PSD Niculae Bădălău s-a referit la înlocuirea din funcţie a prefectului Nina Carmen Crișu.
Liderul PSD Giurgiu spune că apreciază activitatea depusă de către Nina Carmen Crișu:

” Eu am avut o declaraţie în care spuneam că doamna prefect a lucrat foarte bine şi nu a avut reproşuri, sunt lucruri pe care nu le ştiam. Am avut o discuţie cu doamna ministru de interne, fie vorba între noi şi-a mai „băgat coada” şi nişte giurgiuveni pe acolo şi doamna Crișu s-a retras din funcţia de prefect.
Eu vreau să-i mulţumesc public pentru activitate, a fost un prefect foarte bun. Sper că în continuare să putem să o sprijinim să aibă o funcţie în administrație, chiar centrală, pentru că doamna Crișu, un jurist de marcă, şi-a îndeplinit atribuţiile cu onestitate şi corectitudine.”
Senatorul Niculae Bădălău spune că nu ştie numele viitorului prefect, în perioada următoare urmând să aibă o întâlnire cu primarii din judeţ pentru a vedea care sunt şi opiniile acestora:

” Noi nu putem să avem propuneri pentru funcţia de prefect, deoarece în acest moment este o funcţie apolitică. Aş fi totuși ipocrit să spun că nu o să e existe și o opțiune a județului, a primarilor în primul rând. Aleşii locali sunt cei care lucrează direct cu prefectul.
Va trebui un prefect care, așa cum a fost doamna Crișu, să țină un echilibru în administrație. Am avut probleme cu incompatibilități, iar dânsa și-a făcut datoria. Mi-aș dori un om extrem de echilibrat, care să poată duce județul în continuare așa cum s-a făcut. Îmi doresc un prefect care să nu facă politică ci administrație, pentru cetăţean și pentru dezvoltarea județului, alături de președintele Consiliului Județean și celelalte instituții”.


Publicat  :  august 14, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare