Mult zgomot pentru nimic în comuna Prundu!

11

În urma unei sesizări venite din partea unor localnici, Garda de Mediu şi Prefectura Giurgiu au desfăşurat luni, 18 aprilie, o acţiune de control la fosta groapă de gunoi din comuna Prundu.

Cătălin Corbea, primarul comunei Prundu, consideră că este o acţiune normală şi a reuşit prin documentele prezentate să demonstreze că activitatea este una legală, iar comuna Prundu rămâne una dintre cele mai curate localităţi din judeţ:
„A fost o reclamaţie privind depozitarea gunoiului de grajd şi a resturilor menajere. Locuitorii din Prundu ştiu foarte bine cine sunt indivizii care au astfel de preocupări.
În urma discuţiilor pe care le-am avut, atât cu prefectul cât şi cu reprezentanţii Gărzii de Mediu, sunt convins că au înţeles care este circuitul colectării gunoiului la noi în comună.
A fost o acţiune normală, fostele gropi de gunoi sunt obiectul unor controale permanente. Cu acest prilej, am avut o întâlnire şi cu noul prefect, care mi-a lăsat o impresie excelentă. Este un profesionist, fără afinităţi politice. Sunt sigur că vom colabora foarte bine.
În urma acestei vizite, am înţeles şi noi unde am greşit şi vom lua măsurile necesare pentru corectarea lucrurilor care sunt de îmbunătăţit”.

Comuna Prundu este, probabil, cea mai curata localitate din judeţul Giurgiu. Fiecare gospodărie are câte două pubele pentru colectarea resturilor menajere, iar deşeurile sunt selectate şi depozitate în mod corespunzător.


Publicat  :  aprilie 19, 2016

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare