Mircea M. Ionescu – Greu de pensionat!

Mircea-M-Ionescu

Este cu siguranţă unul dintre acele materiale pe care nu îţi doreşti să le scrii, dar trebuie, dacă iubeşti adevărul.
Cu tot respectul pentru activitatea profesională a unor personalităţi, pentru realizări şi carieră, dar vine o vârstă când trebuie să înţelegi că trebuie să te retragi.
În plină glorie, dacă se poate.

De mai multe luni, postul de director la teatrul „Tudor Vianu ” este scos la concurs. Au fost mai multe încercări pentru organizarea concursului de manager. Din motive diferite acestea au fost amânate.
La ultima selecţie, dosarul actualului director, Mircea M. Ionescu a fost respins. Principalul motiv este depăşirea limitei de vârstă.

Acesta se arată foarte revoltat pe o reţea de socializare şi ne spune:” Adio, Giurgiu! Și, probabil, Adio, România! Dacă nu sunt prețuit Acasă, la ce bun să mai suport viața mizeră de aici?! Vă deranjez, că am avut nebănuite succese, că nu am stat drepți și v-am spus verde-n față ce gândesc?!… Să vă fie Rușine, tovarăși, că domni nu meritați să vă zic!… “Nu mor pescărușii când vor porcii mistreți”

Maestre, nu doar în sport, ci în toate domeniile, vine o vreme în care trebuie să faci un pas în spate! Aveţi totuşi 70 de ani. Deşi nu arătaţi această vârstă.
Profesionalismul şi fair play-ul, ce v-au caracterizat toată viaţa, trebuie să vă spună că acest moment al retragerii a sosit, cu strălucire şi capul sus. Este greu de acceptat, dar este inevitabil.

Toţi vă mulţumim pentru contribuţia dumneavoastră la creşterea nivelului culturii giurgiuvene. Cu siguranţa veţi rămâne un reper. Dar, a sosit momentul!


Publicat  :  aprilie 22, 2015

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare