MĂRŢIŞOARE PENTRU DOAMNE ŞI DOMNIŞOARE, DIN PARTEA POLIŢIEI

 

politie giurgiuCu ocazia Zilei Mărțișorului, la nivel județului Giurgiu, polițiștii au întâmpinat doamnele și domnișoarele, cu mărțișoare și recomandări preventive.

A devenit tradiție ca, la debutul lunii Martie, cu toate că iarna încă nu ne –a părăsit, ca polițiștii giurgiuveni să desfășoare, o acțiune ce are ca „grup țintă” participantele la trafic, precum și doamnele și domnișoarele ce se află în tranzit în județul Giurgiu.

Ca în fiecare an, de 1 Martie, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității împreună cu polițiștii rutieri sprijiniții de Corpului Național al Polițiștilor Giurgiu, s-au “înarmat”, cu mărțișoare și felicitări, pe care le-au oferit conducătoarelor auto oprite în trafic și totodată domnișoarelor și doamnelor întâlnite în municipiul Giurgiu.

Odată cu simbolurile primăverii oferite doamnelor și domnișoarelor aflate la volan, polițiștii giurgiuveni, au adresat acestora și recomandări de care trebuie sa țină cont, pentru a nu fi implicate în incidente în trafic și pentru prevenirea criminalității.

De asemenea conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, a oferit într-un cadru festiv flori și mărțișoare, domnișoarelor și doamnelor polițiste și urează tuturor doamnelor, fericire, sănătate și multe împliniri cu prilejul Zilei Mărțișorului !


Publicat  :  martie 1, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare