ITM Giurgiu în control la firmele de construcţii

Cristian-AnculescuÎn data de 19.07.2018 , I.T.M.GIURGIU a organizat o nouă acţiune complexă de control având drept scop verificarea respectării îndeplinirii cerinţelor legale referitoare la securitatea şi sănătatea în munca în activitatea din domeniul construcţiilor şi depistarea şi combaterea muncii fără forme legale de angajare şi verificarea respectării prevederilor legale în vigoare referitoare la relaţiile de muncă, acţiune realizată pe raza municipiului Giurgiu.
Ca urmare, au fost verificaţi un număr de 4 angajatori, cu un număr de peste 200 de angajaţi, ocazie cu care au fost depistaţi 4 salariaţi care din primele verificări se pare că lucrau fără forme legale de angajare.
Astfel la o societate comercială au foste depistate 4 persoane fără forme legale de angajare, ocazie cu care au fost aplicate sancţiuni în cuantum de 80.000 lei.
În cadrul acestei acţiuni, inspectorii din cadrul ITM Giurgiu au beneficiat de sprijinul de specialitate din partea Inspectoratului Judeţean de Poliţie Giurgiu.


Publicat  :  iulie 22, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare