În doar trei luni, primarul Gheorghe Breazu ” a făcut minuni” în comuna Putineiu!

Putineiu (4)

În ultimele trei luni, primarul Gheorghe Breazu a reuşit să realizeze în comună Putineiu lucruri care nu s-au făcut în 24 de ani. Ceea ce trebuie evidenţiat este faptul că majoritatea acestor realizare sunt făcute din fonduri proprii.
În satulul Vieru, a fost amenajata fântâna comunală, a fost turnata platforma de beton şi realizat sistemul de scurgere. Deasemenea, tot din fonduri proprii, 10 km de drumuri comunale au fost pietruite.În jurul fântânii din satul Vieru a fost construit un parc pentru copii din localitate.

Putineiu (1)
În Putineiu, au fost reamenajate trotuarele, pe banii primărie. Singurele lucrări realizate prin bani guvernamentali sunt cele de introducere a apei potabile.În satul Putineiu, acestea deja au fost încheiate iar, în acest moment, sunt continuate şi în Hodivoaia.

Putineiu (2)
Dacă timpul este favorabil, aceste investiţii vor fi încheiate în această tomna, urmând ca, din primăvara, să incepa asfaltarea uliţelor comunale” În vara eram total nemulţumit de ceea ce am reuşit să fac în aceşti doi ani de mandat pentru consătenii mei. Acum, după 3 luni, am alt tonus, deja lucrurile au început să se mişte. Iar oamenii sunt mulţumiţi, astfel încât şi eu sunt mulţumit. Mai avem destule de facut, le vom face, că de obicei, împreună” spune, încrezător, primarul Gheorghe Breazu.

Putineiu (3)


Publicat  :  noiembrie 10, 2014

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare