Horoscop „Pe surse”- Săptămâna 9-15 aprilie 2018

horoscopBerbec – Este o săptămână favorabilă pentru a pune la punct anumite aspecte ce țin de relația cu ceilalți, fiind momentul pentru a-ți fixa obiective clare despre lansarea unor proiecte profesionale. Tot ce ai de făcut este să dai dovadă de mai multă flexibilitate în relația cu superiorii fără să te grăbești să îți expui punctul de vedere până nu ești sigur că ideile tale chiar pot fi puse și în practică. Spre sfârșitul săptămâniiau loc discuții intense legate de bai ce urmează să îi primești dar și despre primirea unor recompense financiare, eventual despre șansa de a obține un contract de muncă mult mai avantajos.

Taur – Este momentul să revii la viață bucurându-te de primăvară. Nu ai decât să lași de-o parte oameni și situații care nu fac decât să te abată de la drumul tău. Dacă începutul de săptămână se poate dovedi obositor în plan profesional, la sfârșit de săptămână simți că e timpul să te revigorezi petrecând momente minunate fie întâlnindu-te cu persoane cu care împărtășești acealeași preocupări, fie plecând la drum lung alături de partener/a de viață. Cert e că alegi să lași deoparte grijile și să te bucuri de viață!
Gemeni – Este timpul să intri în posesia unor informații menite să îți reveleze ce anume trebuie să păstrezi sau să elimini din existența ta. Nu e cazul să te lași amăgit/ă de promisiuni venite din partea unor prieteni care se pare că s-au cam jucat de ceva timp cu încrederea pe care le-ai acordat-o. Spre sfârșitul săptămânii ai toate șansele să concretizezi o iubire pe care preferi să o ții în taină.

Rac- Chiar dacă relația de mariaj este destul de tumultoasă, în această săptămână ai toate șansele să revii la sentimente mai bune sau măcar să înțelegi sensul anumitor evenimente care s-au petrecut în ultimele trei săptămâni. Tot ce ai de făcut este doar să privești cu sinceritate în propriul suflet și să accepți că există și situații în care și tu ai greșit. Spre sfârșitul săptămânii chiar dacă vor apărea nemulțumiri ce vizează domeniul profesional, tu nu ai decât să iei partea bună a lucrurilor și să fii mult mai organziat și punctul. De evitat discuțiile în contradictoriu cu un superior !

Leu – Incă de la începutul săptămânii ești pus pe harță în relația cu partener/a de viață. Nu te agita prea tare dacă observi că anumite lcururi nu se derulează după planul tău. Mai lasă-le și altora să își expună propriile păreri fără să te impui tu neapărat ca fiind cel care deține adevărul suprem. Spre sfârșitulș săptămânii ai face bine să fii mult mai prudent dacă ai de făcut un o călătorie îndepărtată.

Fecioară – La început de săptămână te poți aștepta la agitație, neliniște vis-a-vis de obligațiile de servici. În a doua parte a săptămânii vei pune mai mult accent pe relația de mariaj sau în ceea ce privește un parteneriat important. Ești plin de inspirație, creativitate, dornic de a face lcururile ca la carte, numai că ai tendința de a fi prea critic. La sfârșit de săptămână e cazul să fii mai prudent când vine vorba de implicarea într-o relație intimă cu un partener /ă din trecut.

Balanță – Nu exagera când vine vorba de investiții care se vor dovedi nesigure îndeosebi în prima parte a acestei săptămâni. La mijlocul săptămânii e momentul să profiți de eventuale oportunități de progres la locul de muncă. Nu este exclus să vrei să demarezi un proiect profesional avantajos și din punct de vedere fianciar. La sfârșit de săptămână ai face bine să eviți confruntările cu partener/a de viață. Sunt aduse la suprafață secrete ce se pot dovedi dureroase.

Scorpion – La începutul săptămânii e posibil să te confrunți cu aspecte neplăcute legate de relația cu părinții. În a doua parte a săptămânii te poți aștepta la schimbări favorabile în plan sentimental, totul este să ieși la lumină și să te bucuri din plin de iubire. La sfârșitul săptămânii ai face bine să fii mult mai prudent în ceea ce privește sănătatea.

Săgetător – Cu cât ești mai calm, cu atât îți va fi mai ușor să gestionezi eventuale situații conflictuale din relația de dragoste. Nu este de neglijat nici relația cu propriul copil. Lasă-te purtat de intuiție și de iubire și astfel vei reuși să găsești alternative mult mai favorabile în ceea ce privește schimbările pe care vrei să le faci în relația de mariaj. Este adevărat că ”timpul le rezolvă pe toate” dar ai toate șansele să readuci starea de echilibru în relație, mult mai devreme decât te așteptai. Este o perioadă favorabilă pentru a te relansa în plan profesional.

Capricorn – Inceputul de săptămână îți poate aduce unele neplăceri legate de cheltuieli.Revin în atenția ta aspecte importante ce țin de casă, de propriul domiciliu, fiind momentul potrivit pentru a face anumite corecții ce țin de acte importante. Spre sfârșitul săptămânii e posibil să ajungi la înțelegeri sau să demarezi anumite acțiuni ce se pot dovedi avantajoase pe termen lung. Nu te grăbi să semnezi acte important până pe 15 aprilie.

Vărsător – Ești preocupat de propria imagine, de modul în care te percep ceilalți, fie că e vorba de mediul de lucru, fie că este vorba de relația de mariaj. La jumătatea săptămânii e momentul să primești banii din muncă proprie sau să îți valorifici din plin anumite abilități creatoare. La sfârșit de săptămână ai face bine să fii mult mai prudent dacă vrei neapărat să pleci într-o călătorie.

Pești – Nu este exclus ca anumite bârfe sau vorbe răutăcioase să îți cam dea cheful de muncă peste cap încă de la începutul săptămânii. E timpul să te mobilizezi, fără să mai prvești în stanga sau în dreapta ținând cont de părerile celor invidioși. Încă ești în perioada de refacere după o mare suferință, o pierdere care e posibil să te fi marcat în mod profund. La sfârșitul săptămânii ai face bine să fii mult mai prudent când vine vorba de bani și cumpărături.
Horoscop realizat de către astrologul Gabriela Cernat


Publicat  :  aprilie 10, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare