Horoscop „Pe surse”- Săptămâna 12-18 februarie 2018

horoscopBerbec
Dacă, la începutul săptămânii în discuție aici, treci printr-o oarecare stare de revoltă la adresa unor superiori, în privința unor evenimente din trecut, mijlocul de săptămână îți poate aduce răspunsurile de care aveai nevoie. Important este îți stăpânești tendința de a lua decizii sub impulsul de moment. Spre sfârșitul săptămânii este foarte binevenită starea de solitudine, de introspecție. Nu trebuie să îți neglijești sănătatea!

Taur
În primele trei zile ale acestei săptămâni îți iei avânt, ești mult mai atent la ce anume se vrea de la tine, ce îți transmit prietenii, este posibil chiar să vorbim despre o reîntâlnire pe care ai tot amânat-o. La mijlocul săptămânii se poate vorbi despre șansa de a primi răspunsuri clare din partea unui superior. Acum depinde ce vrei să înțelegi din mesajul primit. Cert este că te poți aștepta la schimbări bruște de direcție, în plan profesional.

Gemeni
Relația cu colegii de muncă este destul de încordată, ba chiar este posibil să ajungi la certuri destul de serioase, îndeosebi pe la jumătatea săptămânii. Evită să pleci la drum lung întrucât ești predispus la accidente. Ai ocazia să îți creezi strategii pe termen lung, legate de o călătorie în străinătate sau în privința studiilor superioare. Nu este exclus ca ideile, dorințele și proiectele tale de viitor să deranjeze anumite persoane, îndeosebi atunci când vine vorba despre colegii de muncă.

Rac
Conștientizezi că îți trebuie mai multă răbdare în relația cu propriul copil. Până la urmă, fiecare are propria lecție de viață de învățat. Nici relația cu partenerul de viață nu este prea grozavă având sentimentul de confuzie, neîncredere. Este posibil să afli vești neplăcute legate de un proces, o moștenire. Cât de curând vei avea ai ocazia să constați că răul de azi este, de fapt, spre binele de mai târziu. Spre sfârșitul săptămânii nu este exclus să te îndrăgostești în mod neașteptat sau poți să reiei o relație sentimentală cu cineva aflat la distanță.

Leu
Este foarte multă neliniște în sufletul tău având sentimentul că ceva parcă se scufundă, în cadrul relației de mariaj. La început de săptămână îți dedici timpul muncii, îndeplinirii sarcinilor de serviciu. Pe la mijlocul perioadei analizate se pot produce unele schimbări neașteptate, în relația de parteneriat sau chiar în relația de cuplu. La sfârșitul acestei săptămâni se discută mai mult despre bani, noi modalități de a atrage mai multe fonduri la bugetul familiei.

Fecioară
Ești oarecum surprins de atitudinea matură, înțeleaptă pe care o adoptă propriul copil, în activitățile, preocupările pe care le desfășoară. La mijlocul săptămânii este posibil să fii dezamăgit de o colaborare, un proiect profesional sau de o călătorie făcută în interes de serviciu. Va trebui să fii mult mai atent la modul în care negociezi. Spre sfârșitul acestei perioade, chiar dacă ești dezorientat de atitudinea partenerului de viață sau a unei persoane cu care colaborezi, ai șansa de a da startul unei idei originale, un plan de acțiune care ar putea să îți aducă realizări majore, în plan profesional. Evită să împărtășești cu colegii ideile tale, până când nu le vezi concretizate.

Balanță
S-au cam adunat nemulțumirile, în plan financiar precum și în relația cu rudele apropiate și chiar în relația cu persoana iubită. Este posibil ca starea ta de oboseală să influențeze în mod negativ relația de dragoste astfel că este necesar să acorzi o mai mare atenție la modul în care îți exprimi nemulțumirea față de persoana iubită. Creativitatea, inspirația, capacitatea de a negocia, diplomația sunt doar câteva atuuri care te vor ajuta să dai startul unui parteneriat ambițios.

Scorpion
Ai tendința să exagerzi, atunci când vine vorba despre relația cu părinții dar și cu propriul copil. Caută să vezi ce anume declanșează toate aceste nemulțumiri, această agresivitate. Nu este exclus să tot fi amânat anumite discuții, conversații care au rămas oarecum în suspans. Acum ai sentimentul că toată lumea este împotriva ta. La jumătatea săptămânii este posibil să iei decizia bruscă de a schimba domiciliul în interes profesional iar aceasta va nemulțumi anumite persoane din anturajul personal.

Săgetator
Starea ta de agitație, de nervi s-ar putea să nemulțumească propria familie. Atenție la treburile gospodărești întrucât ești predispus la accidente, tăieturi, lovituri prin casă! La jumătatea săptămânii este momentul potrivit să dai startul unor noi idei, ingenioase, menite să surprindă în mod plăcut persoana iubită. Poate fi vorba și despre o veste plăcută, legată de nașterea unui copil. Cert este că se poate vorbi despre o săptămână în care ai parte de momente bune dar și de evenimente mai puțin plăcute.

Capricorn
Te confrunți cu o oarecare formă de agresivitate venită din partea unor dușmani ascunși sau prieteni care au devenit, între timp, adversari de temut. Totul depinde de calmul cu care gestionezi toate aceste situații și nu te lași târât în mocirla bârfelor, a răutăților venite din partea celorlalți, numai din dorința de a te defăima. La sfârșit de săptămână porți discuții armonioase cu rudele apropiate, în ciuda nemulțumirilor venite din partea unor prieteni. Ai ocazia să valorifici propriile talente care țin de casă, gospodărie și astfel transformi un hobby într-o adevărată afacere care îți va aduce mai mulți bani în contul personal.

Vărsător
Se pare că multe promisiuni au fost încălcate în relația cu anumiți prieteni. Te simți dezamăgit, trădat, dat la o parte reușind cu greu să treci cu vederea nedreptățile care ți-au fost făcute. Este recomandată o mai mare doză de prudență în relația cu un superior și să nu accepți nici-un fel de compromisuri. La mijlocul săptămânii ești foarte hotărât să pui bazele unei relații de lungă durată, eventual poți să iei decizia bruscă de a te căsători.

Pești
Chiar dacă treci printr-o perioadă agitată, din punct de vedere profesional, ai șansa de a primi susținere venită din partea unui prieten, ghid, mentor. La mijlocul săptămânii ai sentimentul de ridicare deasupra unor traume, sondezi adâncurile propriei ființe dorindu-ți din suflet o nouă transformare, redescoperire a propriului Eu. Este o perioadă favorabilă pentru a redescoperi relația cu Divinitatea, primești mult mai ușor informații din alte dimensiuni sau mesaje pe căi mai puțin convenționale. Ești atras de latura spirituală a vieții în acest fel reușind să îți regăsești starea de armonie, cu tine și ceilalți.

Horoscop realizat de către astrologul Gabriela Cernat


Publicat  :  februarie 11, 2018

Related Articles

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

ziare